13/12-09

Bakom ett skämt finns det alltid ett allvar..


snart är det dax för...

FREDAGSMYS!!!! ;D Och idol! GO ERIK!!! :D

Dagen har varit kanon, särskilt sista lektion. Snacka om att jag hade myror i brallan, kunde verkligen inte sitta stil ;)
Har varit i stallet o chillat lite ;) Mockat, borstat o sådär :D Guuu va jag älskar att ha häst även fast det kan komma en svacka då o då.
  Imorgon tror jag att det blir lussebandy, eller jag ska dit o titta på Ida som ska vara med o spela :D Good luck girl! ;D

nu är det bara en vecka kvar sen smäller det!!! ALEX & MICKIS in action!! :D thihihihiih







puss,

Saker som jag saknar...

Tänkte lägga upp bilder på personer och annat som jag saknar :) enjoy!
Frankrike<3

 Midsommar, dom gamla goooa tiderna!

 RAJA!!! <3333

 Lady <33

 gamla goa tider! <33

 Sommaren o Alex! :D <33


orkar inte lägga upp fler bilder!
puss

i skolan

Sitter i skolan just nu, slutade för en timme sen men har grejat lite med arbetsmiljö och säkerhets redovisningen som jag, ida och christoffer ska ha på fredag. Hoppas att det går bra..

Idag har det verkligen varit en skit dag, från i morse till nu!! Kommer säkert bryta ihop när jag kommer hem.. Känner att det är FÖR mycket i skolan och jag pallar verkligen inte med det´, känner mig som en riktig loser! BLÄ.
Iaf ska inte till stallet idag, har världens snällaste mamma som fixar det idag :) Så jag ska hem och göra klart novellanalysen och reflektionen. Får se hur mycket jag pallar.

Just ja! hade ju två prov idag, matten gick väl åt helvetet! Läraren är inte direkt den bästa! Dålig planering o allt ;S Men provet i pedagogsikt ledarskap gick då mycket bättre! Tur det så man har lite poistivt av dagen.

nu är dax o bege sig hem orkar inte vara kvar på "brottsplatesen"..

Någon som vill bjuda mig på en solresa någonstans? behöver verkligen komma bort!!!!

tjingeling, Mikaela

så....

JÄVLA trött på allt just nu!

plugg

har precis kommit hem från stallet.. Snacka om att jag har en pigg häst :) Men då vet man iaf att hon är frisk igen o det är skönt!
Borde egentligen inte sitta här.. Har två prov imorgon och det känns som att jag inte kan ett skit :S Om jag har tur så är prov lätt, annars kommer jag få vänta mig ett IG :(

Näää, nu måste jag sätta fart med pluggandet,

you are the sunshine, <3

tjingeling, Mikaela


Skolan

Hejsan allihopa!

Dagen började med att jag åkte till tandläkaren i falun, gick väl bra.. Men vill verkligen bli av med skiten nu! har haft den i 3 år :S Sen så var jag till vårdscentralen o tog svinsprutan... Det gick fint gjorde inte alls så ont som jag trodde, har inte speciellt ont nu heller. :))
Sen blev det skola, svenska sen håkl tills klockan 1 då idrotten började. Volleyboll stod på schemat. åå jag säger bara vi kommer ÄGA ut totalt på volleyboll turneringen!!! :D

Nu ska jag kila hem, hare gött!!!

Tjingeling, Mikaela

trött

Ny vecka, nya tag! Eller hur är det man brukar säga?

Idag så har jag varit i skolan, hände väl direkt inget speciellt.. Dock var har typ hela klass fått reda på vad som hände i lördags ;) Men det är skit samma, man lever bara en gång o det är sånt som händer??? ;) Tror även att jag ska byta namn till Juuuuuliiiiia, eller va säger ni boys? ;D
  Efter skolan drog jag till simhallen o simmade 40 längder o bastade lite. Riktigt skönt o börja rör på mig lite. När jag hade fixat iordning mig så började jag bege mig hem, när jag väl kommer hem så är dte bara o byta om o sätta sig i bilen för att åka till mitt psykefall. Och då menar jag verkligen PYSKEFALL, har aldrig suttit på en tokigare häst än vad jag gjorde idag... Tur att jag har lim i baken så att jag sitter kvar.. (skämt-åt-sido =)

Nu borde jag ta tag i pedasgogiskt ledarskap... är inte speciellt pepp på skolan eller egentligen känner jag mig inte pepp på ngt..

Eftersom jag verkligen LÄÄÄÄNGTAR efter sommaren så lägger jag upp en bild från i somras när jag o Annelie var nere i sundet och red i vattnet ;D










tjingeling, Mikaela

:)

Hejsan hoppsan!

Nu har även jag skaffat blogg, en i mängden liksom ;)

idag har jag inte gjort så mycket.. Varit hos min älskade häst, vilken stjärna!

Igår var jag på fest i mockfjärd! Det var riktigt skoj måste jag säga!
Lumpar killar är verkligen snygga!!! ;D Och jag säger bara en sak: BAASTU!
Där kan verkligen allt hända :O

tjingeliing, Mikaela




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0