Sliten

Fy fan vad jag är sliten asså! 3 dryga dagar i skogen. Har nog aldrig känt mig så äcklig som jag har gjort under dom här dagarna asså! SÅ de var grymt skönt att få duscha :D och nu blir det pizza med Anna och JB! ;D


puss


Vänskap måste vara det finaste man kan ha! ♥






puuuussspuss

Oj  nu var det 3 hela dagar sen jag skrev ;)
Har väl inte hänt så mycket :) I Onsdags var vi ut på baren och firade att betyg hade satts och efter baren drog vi till donken ;) hahah.
I torsdags blir det skola och sen på kvällen blev det en spontan tripp med JB, Skåne, Anna och Lisa :) Grymt kul! :)
Idag hade jag Nationellt i matte B! det kändes skit men jag klarade ett godkänt så jag är fett nöjd! Sen har jag sovit hela EM tills typ nu :P hahah.

puusssssss


sockersöt

Jobba jobba jobba, är precis vad jag har gjort idag :D Jobbade på Åkerös fritids :) var ut i skogen ett tag och sen när vi kom tillbaka så var vi ute och spelad brännboll! Skönt!
Sen fick vi också reda på betygen i yrkesämnena :P 6 MVG, 4 VG och 1 G väldigt nöjd faktiskt! :D PUSSS på de ;)
och nu måste jag plugga jävla matte helvete... fan vad provet kommer gå kung imorgon.. eller inte.

Hörs då!



pussiiisss


 Min dag har iaf varit bra bra :) Fick reda på mitt betyg i svenskan, vilket känns kanon!  Resten av dagen har betsått utav plugg, plugg, plugg och plugg.. Har religions prov imorgon om Buddhistmen. Och sen matte prov på onsdag. Vilket är det sista som jag har kvar att göra, förutom matte nationella som jag ska göra den 1 juni.. Fy fan säger jag bara...
Finns inte så mycker mer att säga om min dag :)


Hahha, kan inget mer än att skratta, ganska patetiskt. men whatever, who cares?  Inte jag iaf :D

Inte många dagar kvar nu till STUDENTEN!!! Fy fan vad jag längtar! ;)





woohoohoo


Lördag

Igår var man då på Bio, Pirates of the Caribeen 4 tror jag att den hette xD Den var faktiskt riktigt bra! Fast väldigt väldigt låååång! 2½ timme är ju inte det lättaste och sitta still och titta på.. Men det gick ju iaf ;)
Efter bion så drog jag, Alex, Malin och Anna till hemköp och köpte glass :) MUMS! Sen vidare hem till Lisa och där var vi ett tag med lite folk. Niice :)
Sen drog vi vidare och kolla om det var nå folk på leksand, men det var ganska dött som vanligt. Tills typ vid 2 för då stängd lyckliga. Men vi drog typ då och skjutsa hem Stefan. Sen åkte vi hem för vi var så jävla trött och så hade jag ont i ögat och benet. :S så det var bara att dra hem och sova :)
Och nu ska jag och Alex slänga oss på studsmattan och chilla lite :)
Puuuusssssssss

BIO!

Ögoninflammation har bliviti bättre, så nu blir det bio med folk! Myyyys! :)


.

Tro vad fan du vill. Men jag vet vad som är sant och inte. fuck you!

fredag!

Nu är det inte alls långt kvar till studenten och det är då all frihet kommer som gör att man kan göra vad man vill. Flytta härifrån, stanna kvar och jobba, plugga? Vem vet..  Visst jag längtar till att få ta studenten, men sen då... Alla kompisar försvinner dit dom nu ska och man kommer in i vuxen livet då man ska klara sig själv... Det är verkligen inte något som jag ser fram emot..!


Mina dagar har varit helt okej.. Har gått och blivit sjuk.. Ögoninflammation! Så sjukt jävla tråkigt asså :( Så i helgen tänker jag bara tycka synd om mig själv! Eller okej.. Ska tänka på er andra också! :) Förutom ögoninflammationen så har veckan glidit på som vanligt, eller iaf nästan :) 


Förvirrad, trött och många tankar!





Studentkryssningen

Sådärja! tänkt skriva ett inlägg om studentkryssningen, som var helt jävla otrolig! Fy fan vad kul man hade! Skulle lätt kunna åka igen! Såååå roligt var de! :D

15.15 så åkte vi med bussen mot sthlm. Vi satt oss längst bak i bussen och var verkligen AS TAGGADE! Peppade till musiken som spelades och verkligen såg framemot kvällen som skulle komma!  När vi väl kom fram fick vi biljetterna, men då visade sig att Malin inte fått sin så hon och Lina sprang iväg och fixade de medan vi andra gick på båten! Vi går till våran hytt och lämnar sakerna och sen kilar vi tilll Buffén! Det var ju gratis alkohol.. men kan ju säga att verken ölen eller vinet var speciellt gott men jag trök i mig ett glas öl iaf, för det var ju trots allt gratis! :)
Sen drog vi till taxfreen och köpte SPRIT i massor! Mums så gott! knäppte första cidern när vi kom tillbaka till hytten för att göra oss iordning! tog massa kort som ni kommer få se ;)
Efter att vi suttit i hytten och druckit ett tag så drog vi till dansgolvet där vi shakade järnet! och lite andra saker! Dansade väl till typ 5 på morgonen :D Sen drog vi och käkade frukost.. Somnade vid halv 6-6 upp igen vid 11 och tog oss en återställare och sen var vi på dansgolvet igen och shakade! Andra dagen var faktiskt roligare än första! Det var också ett band som spelad och dom var grymma! Fy fan asså! Nej, kan inte beskriva hur kung dom här dagarna va! Dom var så roliga att vi inte ens hade tid att käka lunch/middag på söndagen :P så vi käkade inte på 15 timmar.. Inte så bra kanske, men vi fick ju iaf pizza när vi kom fram till leksand! :)

Lördag: 


















Söndagen:








hej hejejehe jeh

Hej hopp gummisnopp ;)
Kommer ett inlägg om studentkryssningen inom en snar framtid! ;)
Dagen har iaf varit kanon! mer än så kan jag väl inte säga! :)

nu är det dags för att besöka sängen och SOVAAAA!

puss


14 maj!

Känner att mitt största problem just nu är KLÄDER! Vad fan ska man ha på sig ikväll? Man kan ju inte ha med sig hela garderoben... och man vill ju inte bära för mycket för det blir bara jobbigt.. Hmmmm? Aja, får gå och leta och prova ut mer nuuu! Men taggad till tusen är jag iaf! Fy faaaaan vad kul det kommer bli! Dansa som aldrig förr, spåra som bara vi kan, umgås med min bästa kooooooompisar och bara ha en GRYM kväll!!!! 

Imorgon, då ska ni (kanske) få veta allt! Om det nu inte är massa detaljer som är lite.. hm.. hemliga ;) hihihi (a) 

Pusss på er mina fina vänner!  

.

Igår var en riktigt bra dag!!!!
Skola, Plugg, kompisar och massa skratt! mummaaaaaa
Idag också en väldigt bra dag!!!!
Klippt häck, pluggat, skrattat, ridit, mys hemma hos Hanna med Alex!
Imorgon  kommer det att bli en KUNG dag!!!!
STUDENTKRYSSNING, FEST, SPÅRA och YUMMI! ;)

Så här har/kommer mina dagar att se ut! :D KUNG!!




pusssssss

y7gvgy //JB


thihi

Est-ce vraiment dû l'écrire ici. Je me sens tellement incroyablement soulagé de ce que je veux dire. À travers le siècle, tout semble vraiment léger!
Bien qu'il aurait été mieux si vous y ètiez juste pour enendre ce que j'avais à dire!
Mais maintenant.. Maintenant, je vais recommencer ma vie pour le moment ne peut pas mettre un terme à cela.
Un mois à gauche et c'est tout

Every were I see beautiful pepole

Skön dag i skolan faktiskt! Även fast det känns att man har mycket på gång! Och om EXAKT 1 månad så tar vi studenten?! HUR SJUKT ÄR INTE DE??? Kommer iaf bli AWESOME! Längtar så jävla mycket! ;)
Då ska jag leva mitt liiiiv och inte bry mig nå mer ;) hahah

iaf, hade mitt muntliga tal i Svenska nationella idag, och det gick faktiskt riktigt riktigt bra även fast jag var sjukt nervös, men jag gjord det iaf! Så är faktiskt väldigt stolt över mig själv, men det ska man väl vara? :)
Every were I see beautiful pepole


Nu ska jag börja plugga lite matte var det tänkt och lite massage också kanske.. Jomen nu kör vi!

Allting kommer bli bra tillslut

åååå, hade precis skrivit lite om helgen men de inlägget försvann.. :S
Så berättar lite kort fattat..
Jävla helg, sliten, misstag, världens bästa kompisar, ridning, marknad!
Det är väl så man kan summera den.
Ikväll blir det grillning med världens bästa JB! Underbart, massa snacka och goo mat! puusss på de!

dax och åka och ta in hästen'

puss

Breakaway

Marknad med JB och Hjärpe, kan behövas efter allt! :)
Sen stallet och då ska vi busa lite, som vanligt!

orkar inte skriva ngt, för jag har gått in i min egna bubbla igen..


?

ehm, ingen kommentarer om gårdagen.. mer än typ.. hm..
What?

och Malin T. När du ser det här kan väl du ringa mig eller smsa? :) Skulle verkligen behöva prata med dig!!


Helgen!

Helgen har redan börjat för mig! Imorgon lediga från skolan, på kvällen klassfest och sen blir det Norlie och KKV! Tror verkligen att det kommer bli en TOPPEN kväll :) Så TAGGA till nu BF3 ;)
Dessutom så drog familjen precis till Norge så jag är helt ensam hemma, så nu undra jag vad jag ska hitta på för skoj ;) Thihihi (a)
Kanske fest eller ngt annat kanske? ;)

hej

ååååååååååååååååååååååååååååå, vad less jag blir! Massa plugg tills imorgon och jag orkar verkligen inte! Jävla tal som jag inte förstår mig på! Så det kommer gå åt helvete! Sen är det ngt med Ami, som också kommer gå sämst. Neeeeeeeej, fy fan tror jag går och lägger mig i sängen och stannar där tills det blir fredag och Norlie och KKV!

To be with you

Snart är det fredag, vilket betyder att det snart har gått en vecka sen jag lämnade tillbaka min pärla till ägarna.. Känns otroligt tomt! Fast på ngt sätt skönt också.. Kan liksom göra vad jag vill.. men det som man har gjort hela sitt liv bara försvinner sådär så önskar man ändå att man hade en häst som man kunde rida och tävla på! För det är ju ngt som man har velat göra, föröskt att komma upp i eliten och typ bara kunna leva på det och få njuta av alla hästars sällskap!
Tur att det händer lite roliga grejer på fredag iaf!

Time to go to work! Here I come!

Ha en toppen dag alla fina!


jioji

Där var det sista lovet över! Det känns faktiskt riktigt hemskt! All den trygghet som man egentligen får i skolan försvinner.. Och nu måste man börja leta jobb eller annat, för att kunna leva på det sätt som man vill! Blääääää säger jag bara!
Dessutom är jag så jävla trött på folk som ljuger. Jävla fanskap!
Just nu är jag lite små sur så ska inte skriva mer.

Hörs en annan dag!


Vilken jävla lirare!

HAHAHHAH, vilken jävla kväll alltså!!! Hade så grymt roligt! Bästa kvällen på lääääänge!
Jag, Alex och Malin hade förfest hemma hos mig med grillning. Sen hade vi riktigt sjuka samtalsämnen med Pappa och Conny! Shit vad vi skratta! bästa förfesten! Sen åkte vi epa in till Leksand och då drog vi in på lucky och shakaaaaaaaaa! Väl där inne så blev det girlfight, massa shots, hångel inne på toan eller hångel lite överallt.. heheh ;)  Sen sibben, kebab tallrik sen när vi skulle hem så hickade jag hela vägen och dessutom snubblar jag på gräset så att jag ramlar och ligger där och skrattar medan alex springer ifrån mig! Asså inte så kul att läsa men det var roligt då!  Hemma blir det  massa kort och snack om vad som har hänt!!!!

Den här texten säger allt ;)
All the crazy shit i did tonight, Those would be the best memories!

Nu lite bilder på mig och Alex som vi har tagit nu morgonen





Pussssssssssssssssss

RSS 2.0