Young, wild & free

Ligger i sängen och kollar på film.. En väldigt konstig film, kommer inte ens ihåg vad den heter och orkar inte kolla ;) haha.
Idag har vi iaf varit i briancon och badat! Sjukt skönt! Och på onsdag så ska jag och ha två hopplektioner! ;D kommer bli toppen!! :D och snart ska jag åka hem! ;DDD om ca några dagar ;) hihi!

Nej nu ska jag försöka komma in i filmen..
Lägger in en bild på en klänning som jag fick utav morbror! Passar perfekt till brun brända ben! :D


snart 4 år sedan..

Tror jag? men visst är det 4 år sedan man gick ut nian? På ett sätt saknar jag den tiden. men inte lika mycket som gymnasie tiden!

Kusiner, Familjen och Disney Land

Men tjeena bloggen! I know, dåligt bloggande från min sida! Men dagar går typ i ett. Är jag inte med barnen så sover jag. (typ!) Men sen jag blogga sist så har jag haft besök av både kusiner, familj och Ayse syster + dotter! Dessutom så har man hunnit med ett besök på Disney Land! Dessutom har jag fyllt 20, men det var som en vanlig dag och inte har man märkt att man blivit äldre heller. No big deal liksom.. :)
Så här kommer massa bilder på dom 2 veckorna.
Kusinerna!
'

FAMILJEN



Disney land bilderna får ni en annan dag! orkar inte ladda upp mer! haha
Men iaf, snart är det dax för mig att komma hem till Sverige! Ser ut som att det kommer bli i slutet av maj! Ska hänga med till Grekland och sen hem därifrån! underbart skönt att få komma hem till nära och kära igen! :*
Komiskt, satt och hade tanken och sen ser man på FB att det var så! Life goes on bitch!


wiheoo

Hej på er!
Just nu sitter jag i sängen och är jätte trött! Var upp tidigt imorse och skjuts familjen till flygplatsen. Så nu sitter dom nog på ett plan mellan London och Skavsta. Har varit sååå roligt att dom har varit är. Vi har åkt skidor, skridskor, ridit, umågtts och ätit väldigt god mat! Dessutom har jag fått varit ledig en hel del! :) Love you guys!
Ayses syster är också här med sin dotter så imorgon åker vi till PARIS för att gå på dinsey land i hela 3-4 dagar! SJUKT! Så vi blir där över min och Ayses födelsedag.
Orkar inte skriva nå mer, mer än att jag längtar hem. Längtar till mina vänner och familj. Längtar till att skaffa eget och få utvecklas ännu mer men i annat yrke och i andra saker. Nej nu måste jag skynda mig ner.. plikten kallar!

a la music

Great shit!
Städar och städar lite till.. Barnen är med Ayse i parken så då passar jag på att städa och damsuga.. Rätt bra! Då slipper jag göra det imorgon när dom går i skolan :) Då blir det klättring tror jag, ev lite zumba också :) brabra! bara och sätta gång nu. Kommer ett längre inlägg ikväll. puss.

RSS 2.0