Jag vill, Jag kan, Jag SKA


.

When I look into your eyes it feels like im in a paradis..


No superwoman, im only human

.

söndaaaaaaaag

Usch vad jag hatar drömmar ibland. Alltså såna drömmar som man drömmer på natten. Inte såna som man har att man någon gång ska bli eller som man vill uppfylla.
Den drömmen som jag hade inatt. den gav mig bara svar på hur jag egentligen känner, eller? Eller var det bara att man ville känna närhet? nej, jag vet fan inte ut eller in.  men imorse var det väldigt när ja, väldigt nära..
Orkar inte ljuga mer för mig själv..
ååååååååååååååååååååååååååååå, nämen hej har du hittat hit.. SÖNDAGSÅNGEST!!!!!

-.-

Allt jag ville ha var precis vad alla ville ha, du vet, kärlek..




läääängesen

Hej på er!
Var verkligen sjukt längesen jag skrev här.. Men har haft fullt upp, eller jag har inte orkat sitta vid datan och skriva och så...
Men iaf, livet rullar på, även fast inte allt är som vanligt måste man ju fortsätta leva... Annars skulle man ju bara ligga i sängen och typ försvinna. Men nej, det har inte jag tid med, för jag har mycket jag vill uppleva i mitt liv. Dessutom så kan man inte göra så mot sina kompisar som alltid finns där för en.
Igår så hade jag Alex, Marina och HJ myskväll hemma hos Alex :) Vi zumbade lite och sen kollad vi på någon film. MYS! Dessutom så åkte vi in till Leksand för tjejerna skulle ha godis. ;) Så när vi står där så kommer de in en person, och shit vad vi skratta xD ;) hahahahhah. lite pinsamt också om man säger så..
Idag ska jag till stallet och longera Radera. sen får vi se vad kvällen bjuder på. Antagligen hemma kväll och bara ta det lugnt... Måste nog städa mitt rum och sen skriva klart lite skolarbete så jag slipper göra de i veckan.
För nästa vecka blir det mycket träning, longering, veterinär besök och sist men inte minst tvådagars festande med världens bästa brudar!!!!
Nej, pusss på er och ha en bra dag och lycka till med allt som ni ska göra idag! :)

det är okej att spåra ut! right?


Gårdagen..

Var i skolan en kort stund, hade bara en "lektion" sen käkade jag lite snabbt. Sen typ små sprang jag hem bara för att jag var sååå jävla nervös på vad svaren som jag skulle få lite senare.
Väl hemma så åkte jag, mamma och pappa till stallet och sen vidare med min älskade Radera till veterinären i Borlänge. När vi kom till veterinären så fick hon lugnande eftersom vi skulle röntga hennes rygg. röntgen visade att hon hade kissing spines. Med det menas det att koter har vuxit ihop, det var endast tre stycken och dom hade inte vuxit ihop helt. med rehabiltering kunde hon vara bra om 4-6 månader. var 50-50 chans att hon skulle bli bra och att jag skulle kunna ut och tävla på henne och hoppa henne som jag vill.
Men iaf behandlade vi henne med hjälpa av en stötbehandling. Så vi ska dit om två veckor igen och göra samma sak. Då ska vi också se hur hon har reagerat. Nino verkade iaf lite mer positiv än vad han var förra gången vi var där. Så jag hoppas på det bästa för min älskling!
Så nu får jag inte rida henne på två veckor utan jag ska longera henne varannan dag. Sen ska jag få ett tränings schema som jag ska gå efter för att göra en stark. Så det kommer bli mycket markarbete och longering.
men sen är ju frågan om man verkliigen vill lägga ner såå enormt mycket tid och pengar på en häst som inte ens är sin egna.. Så nu står jag inför fler olika val.. Och det känns för jävligt. För radera är verkligen den bästa häst jag någonsin har haft och hon har en sån himla personlighet som jag verkligen älskar!♥
Hon har verkligen gjort mina ridturer intressant för det händer alltid ngt! (ni som inte är hästmänniskor förstår nog inte riktigt hur mycket ett djur på 400-500 kg kan betyda för en. Men kan tala om att det är som en bästa vän)
Så nu kan man säga att jag står i ett vägskäl och vet inte vart jag ska ta vägen.....
Men iaf, igår på kvällen kom Alex och Anna hit och vi tog massa härlig kort eller dom är ganska galna ;) Så ska bjuda på några sånna ;) efter ett tag så åkte vi hem till Sandra och Robert som hade fest, var väl en helt okej fest iaf...
Looove, mikaela

???

Förvirrad är iaf exakt vad jag är. Det finns så många olika vägar i livet att man inte vet vilken man ska ta..

Visst är hon snygg, min kompis alex ;)

Älskar dig tjejen, även fast du är lite knäpp ibland ;) ♥

Torsdag

Dagen har iaf varit helt okej.. Lång dag i skolan, gick från 8-4 :S Vi hade massage, Idrott, svenka, psykosocialt arbete och sen var det någon gubbe från civilförsvaret som var där och föreläste om vad man skulle göra om samhället blir utsatt för någon kris. tex. strömavbrott som varar i flera dagar. Var ganska intressant och gubben var väldigt speciell.. Han hade många olika röster och rörelser! men då är håller man sig iaf vaken! :)

På idrotten hade vi badminton, grymt kul är det! Idrott är nog faktiskt ett utav mina favorit ämnen i skolan, förutom när man måste göra saker som man är dålig på, typ som fotboll och innebandy.. men man är ju van nu att får göra såna saker.. egentligen så är det faktiskt riktigt konstigt att man inte har andra sporter inom idrotten i skolan.. Tex som oss ridtjejer.. Vi har ju inte en chans (oftast) att visa vad vi går i såna sporter som man har på idrotten.
Tur att vi har den turen att vi får hålla i egna lektioner, jag ska nämligen fixa så att vår klass ska få komma till ridskolan och få testa på att rida! Kommer blir grymt kul att se och jag tror att det kommer vara väldigt lärorikt och se att det inte är så jävla lätt som många tror. Och att man faktiskt måste ha både koordination, balans, tålamod, styrka och kondition för att orka hålla igång hästen hela passet! 

vet inte vad ni andra tycker men jag tycker iaf att man borde lägga in andra sporter än typ bara fotboll, innebandy, softboll, basket och volleyboll... Som ni märker så kan man ju nästan säga att man bara har bollsporter på idrotten. Fast det är ju lätt att fixa och inte så dyrt, så det är väl antagligen därför som skolan har dom sporterna.
Nog snackat om detta...

Efter skolan så blev det iaf stallet med HJ. Vi mockade och gjorde ordning mat. Och vi lassade ner massa hö och så skulle vi hoppa i det. Det slutade med att jag hoppade med ansiktete före och fick ett höstrå rakt upp i näsan och började blöda näsblod. xD hahah, men vafan gör de om 100 år? ;)


You must learn to give  and take!


Cause you are everywhere to me..

 

underbara underbara ni

Jag har verkligen den bästa klassen.
Ni gör verkligen min dag.
Är så GLAD att just jag har fått
lära känna er och fått umgåts med er
i snart 3 år.
Ni har gjort så att man verkligen har
velat gå till skolan varje dag, bara för
att ni gör det roligt och man blir bara
mer peppad till att göra sitt bästa och
finnas till för er alla.
Så ni, Kära BF3 ska tacka er själv för
att ni är såååå underbara och otroligt
bra. Och för att just ni är ni!

Just idag känner jag verkligen att jag
absolut inte vill sluta skolan, och det är
bara för att jag går i en sådan otroligt härlig
klass!
Ni sprider glädje och jag kommer ALLTID
minnas er som dom bästa!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


-

Dagen har verkligen varit sämst.. Förutom att jag och HJ har varit ute på en riktigt rolig barbacka tur  och kollat på film :) ♥

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Är helt tom på ord, helt tom!

I wish you would understand!


.

Det är inte lätt när det är svårt..


Never Say Never

 

?

Du gör mig bara mer och mer besviken.
Hur kunde du bara försvinna så fort?
??????????????????????????????????
Nej, nu ska jag försöka sluta lägga ner massa
energi på folk som iaf inte bryr sig!

fuuuuuuuuuuuuuck


fortfarande måååndag

SUBWAAAAAAAAAY, yes me like! Iaf så var vi till borlänge idag och häma lisa.. Så då passade vi på att dra en subway ;) dom har verkligen bland dom godaste smörgåsarna som finns. Sen skulle B handla på Willys så då drog jag, HJ och törnis in på expert och vi satte oss framför en tv och kollad på film. Men har man inget annat att göra så varför inte? ;)






Efter borlänge drog jag och Hj och red lite, fett kul med peppade hästar :D

puss


Måååååååååndag

Sov hemma hos HJ inatt, vi tittade på en film och bara myste :) Åt också varm smörgås tårta, det var riktigt gott faktiskt! :D
Har precis tränat lite mage, skulle egentligen har varit upp på gymmet, men har lite ont i halsen och då är det inge vidare bra att träna där upp och då kan jag lika gärna göra lite situps här hemma ;)
Ska egentligen också göra samhällen, men eftersom min väska ligger i bilen och bilen är mockfjärd så blir det lite svårt att göra den... Hoppas inte min gruppmedlem blir allt för arg (a)

Igår så var jag ju och hoppade på Spencer, det gick verkligen hur bra som helst! Härlig ponny! :) red även Radera barbacka på banan och det var riktigt skönt, bara sitta och galopper och bara mysa med världens bästa!
Idag blir det en tur i skogen med HJ, får se om hon kanske får se en snödriva från insidan ;) thhihihihi

Nehe, om man kanske ska ta och städa på sitt rum och sen blir det DUSCHEN och sen kommer JB och hämtar mig för då ska vi käka lunch! :)

Puss på er! ♥

Slänger in en bild på mig när världens bästa Nikki har gjort en uppsättning i mitt hår :) Visst är hon duktig?! ♥


music

Grymt bra låtar,






..

utgång igår, var väl helt okej. Vi kom inte in på etage för kööön var så jävla lång så vi drog till Borlänge där vi skulle försöka komma in på bolanche men då var det 19 så vi fick dra vidare till flamingo för vi ville verkligen dansa. Dansa kunde man göra men dom spelade samma låtar om och om igen. Så kan väl inte säga att det var den bästa utgången men det som var bra var att man hade en utav dom bästa med sig, TÖRNBLOM! Grym tjej! ♥

Idag ska jag iaf rida Spencer för första gången, och jag ska få hoppa för Lasse! Så vi hoppas på att det går grymt bra :)
Sen ska jag också ta en barbacka tur med min kära Radera och få lite mer träningsvärk! ♥


Blir så beskviken på människor som inte kan vara sig själva, eller vara den som man var för en kort stund sedan. jävla roller hit och dit.

lördag

Är hemma hos Alex och kollar på film. Vi kollar på linas kvällsbok... Hahahah, vilken pinsam film asså xD Tror jag håller på skratta ihjäl mig xD
Har sovit här för igår var det mys kväll med systrarna Höglund + Emilia + Nikki! Var riktigt kul och mysigt! det behövdes verkligen! 


Ikväll blir det etage med Törnblom!!! Kommer bli awesooome! Tror också att vi två behöver komma ut och bara dansa loss och bara partaja som aldrig förr ;) okej. blir nog så att jag är nykter men va fan man kan väl ha kul ändåå?!!! ;) thihhiih, underbaaaart.
Ikväll törnis då jäävlar kör vi! :D 

 

suuuck

Suck, vilken jobbig dag.. Tur att man har sina vänner!

Klicka för mer information om detta ordspråk! A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow.


-

Klicka för mer information om detta ordspråk! Den enda garantin för att alla ska få fortsätta leva, är respekten för livet, respekten för ens medmänniskor och respekten för de som är annorlunda än en själv.


 
Klicka för mer information om detta ordspråk! Namnlösa lagen: om det hände, ja då var det ju inte omöjligt...


:'(

Ingen bra dag..
Var till veterinär med radera pga hennes bakben.. Felet på bakvenet var tuppspat så det var ingenting för det skulle tydligen försvinna med tiden.. Men däremot hittade Nino ngt på ryggen, där hon hade ont och även i fram koterna. men koterna var det minsta problemt om man jämnförde med ryggen. Så ska in igen nästa fredag och då ska vi röntga hela ryggen för att se om några koter har växtihop...

Mitt liv blir verkligen bara bättre och bättre alltså....


nu håller vi tummarna!


all i need is YOU!

Mina kära vänner, ni är verkligen helt otroliga på att finnas där för mig!!! Tror inte att ni förstår hur mycket ni betyder för mig??  Det går verkligen inte att beskriva, så mycket är det! INGEN MIKAELA UTAN ER!
Det är ni som har hjälpt mig och gjort mig till den människa som jag är. Så TACK för att ni finns, ni är underbar!
Pussss, looove! ♥


.

PATETISKT!!


-

Som ni kanske märkt så hade jag så att man inte kunde komma in på bloggen utan lösen... Kände bara att jag vill testa... Men samtidigt så skriver jag ju för att andra ska kunna läsa och för att jag ska få ur mig de som jag har inom mig.
Dagarna har gått ganska snabbt. Har spenderat dom med Anna B, Anna Hj och Alex. Dom får mig på andra tankar. Vilket är väldigt skönt.
För dom tankar som man har annars är inge roliga. Fuck.
När man precis har tagit sig ut en bajs grej så kommer nästa. Det suger verkligen PUNG!
Skulle jag inte ha varit hemma hos anna och lisa nu så skulle tårarna komma.. men antar att dom kommer ikväll när man ligger i sängen och tänker på alla minnen och allt som har hänt och hur det kommer bli.
Men det kommer aldrig att bli som förr, ALDRIG! Varför kan inte allt bara vara som det är när det väl blir så. Tänk vad livet vore enkelt. Eller att allt bara blir positivt, alltså att det sker förändringar men att det blir positivt för alla och inte bara för den ena.
Vill skriva så mycket men det är sååå svårt.. Tänk om jag skulle få ut mig alla ord som jag vill, då skulle ingen orka läsa. för det är såå mycket.
byeee

......

Varför förändras vi människor?
Det är en sak om man förändras till de bättre, men varför ska man försämras till de sämre?  Vill man verkligen de? eller hur kan man låta sig blev en sämre människa?
Kan tänka mig att det är många som inte tänker på att dom förändras men om just de här stämmer på dig, att du har förändras.. Så kanske du bör tänka på hur det drabbar dom människorna som du har runt omkring.



Lyssna på den här låten, den är KUNG!

<3

Om ni undrar vad hackspätten egentligen gör har jag svaret på det!
-HÅL!!!
Hacka hacka hål, hacka hål, hacka hål!!


Jag har svar på otroligt mycket ja!
Vem är Mikaela egentligen då? Jo de har jag också svaret på! Här kommer det:
Mikaela är en helt uuuunderbar människa, förstår ärligt talat inte varför vi inte umgicks såhär från början?! Hon är helt enkelt världens bästa Mikaela and I like it!!! Looooove her!! <3

I love my friends for who they are <3

//anna hjärpe

JVM

Sitter och kollar på JVM med Anna och Anna :) awesooome! :D
Väntar på att förlängningen ska börja, HEJA SVERIGE!

Hahah, Anna Hj vilken skön brud, "spelar det bara munkar i munksund?!" hahahhaha, hon tycker att det är ganska logiskt :D kan väl hålla med henne om de ;) Hahah

Men iaf, vi ska försöka att vara vakna tills nästa match börjar vid halv 2... Får se om vi lyckas.. ;) hahaha.


fjesgkskdåglfskihskdl

Om du aldrig har provat hur kan du då vara säker?




söndag

Vilken grym dag ;) alltså igår ;) Hahha
Först utsläpp med hästarna sen så gick jag och la mig igen och vakna inte förens vid 12 men gick inte upp ur sängen förens 13 :D grymt skönt måste jag säga ;) sen så fick jag ett sms utav Anna B att hon skulle komma med tåget till borlänge vid kvart i 8 och om jag kunde komma och hämta henne, och självklart gjorde jag de :D Lånade Anna Hj:s bil ;) TACK bruden för de ;D
Iaf när jag hade hämtat upp Anna B så åkte vi och hämta Anna Hj på jobbet sen hem till Anna B:s lägenhet och käkade lite mat :D ååå, fy fan vad underbart det är att hon är tillbaka i lekke! :D som jag har saknat denna glädejespridare! :D

Men men nu måste jag verkligen sova, det är ju trots allt en ny dag imorgon :D

Pussss på er min babes ;) ♥


dansa


*'*


Den vänskap som kan upphöra, har aldrig varit äkta.



NYÅÅÅÅRRRRRRR!!

Var hur bra som helst! Nyår blir fan jämnt bra när man har bra sällskap! fast man skulle ju ha önskat att lite andra människor också var med. Men dom var på andra ställen och hade kul :D

Nyår spenderades iaf i mockfjärd, med typ 20 -25 pers.
Bjöds på 3 rätters middag
Bra sällskap
Dans
Skratt
Nyårs KRAMAR
Goooo dricka
Kort som man inte vill se idag

Hittar faktiskt inget negativit med kvällen, den var totalt underbar! Eller jo en sak, och det vara att man skulle ha fått en nyårs puss istället av någon gullig pojk! :)

hahha, kan jag bara säga att mockfjärd leverera varje gång man är där på fest :D Jag gillar't! ;)

Idag blir det iaf stallet sen kommer Anna och Alex hit och sen drar vi till gropen och åker pulka och snackar om gårdagen! :D Om ni vill så är det bara att komma till gropen och åka med oss! ;) bara roligare ju fler som är med :D

pusss på det nya året som ska bli dubbelt så bra som 2010 var! Det kommer bli svårt att  göra 2011 bättre men nog fan ska jag lyckas!! :D




RSS 2.0