30 september

Nu väntar jag på pappi! Han kommer nog inom en timme iaf ;D ska bli skönt att komma hem, men jag kommer sakna allt här! (: Undra vad man ska hitta på ikväll? Mys blir det nog iaf! Puss på er!

True love is a friendship set on fire


29 september 2011

Ligger i soffan och ska fortsätta med packningen! Har kommit på att jag har ganska mycket kläder, dessutom så använder jag inte allt heller. Dax förn en liten rensning? Ikväll blir det en liten hej då middag eftersom jag åker hem imorgon. Annars så händer det inte mycket i mitt liv. Jo, jag har ju faktiskt namnsdag! Det är inget annant än Mikaela! Så grattis till mig! Sen är det min farbrors födelsedag, GRATTIS!

18:36

Biljetterna bokade, Torsdagen den 6 oktober klockan 13.55 går flyget från arlanda till turkiet. Ska jobba som nanny åt min morbror som har trillingar. Vet inte hur länge jag ska vara i Turkiet. Men funkar allt så kommer jag hänga med till Frankrike och fortsätta jobbet där. Vilket leder till att jag ev kommer hem i maj. Så som det ser ut nu så kommer jag fira både jul och mina 20-års dag i ett annat land. Vilke känns både spännande och väldigt tråkigt! Kommer ju inte kunna fira på samma sätt. Men jag klarar mig, jag är stark! Så nu vet ni vad jag ska göra fram till maj iaf!

Tiisdaag

Som man trodde.. Hemma och är sjuk idag. Packar och städar lite. Åker ju på fredag! Hoppas på att hinna träffa JB innan hon flyttar till fina Sthlm! :) sen ska jag hinna träffa Linn på lördagen också! Mycket som ska hinnas med innan onsdag eller torsdag! Måste hitta nå bra barn spel till data. Så att jag kan lära trillingarna svenska på ett bra sätt. Någon som har nå bra tips?! Hm.. Miss you guys! <3

Måndag

Efter några timmars jobb så känner jag att jag börjar bli sjuk. Har ont i kroppen, huvudet och jag är täpt i näsan.. :/ är jag värre imorgon när jag vaknar imorgon så blir det Inge jobb för min del. Vill ju vara frisk när jag kommer hem och sen när jag ska vidare till turkiiiet :) Igår och idag har jag skrivit av mig lite, grymt skönt. Men bland de värsta jag vet är nät folk bara slutar svara på sms mitt i en konversation eller när man pratar om ngt viktigt. Det är liksom som att man inte finns. Och nej jag är inte perfekt, men det är inte många gånger det är jag som slutar skriva... Nu ska jag kurera mig i soffan och väntar på att dagarna ska gå snabbare!!!

Ensam är stark...!

Sista arbetsveckan börjar om 2 timmar. Känns lite både och.. Tråkigt att lämna när man precis kommit in i alla rutiner och börjar få massa nya kompisar.. Men men sånt är livet och snart börjar ett nytt äventyr med nya upplevlser! Bara att blicka framåt och bara köra!! Hörs!

23:11

Börjar planera vad jag ska göra när jag kommer hem till lekke igen. Tänkte visa er om hur mina dagar kan se ut, inget är riktigt spikat ännu :) Fredag: komma hem och mysa lite med familjen Lördag: etage med fina människor. Söndag: Gävle för shopping och träffa Anna B. Måndag: Fika med Lina, åka till skolan och hälsa på. Tisdag: fika med lina, åka till skolan och hälsa på. Onsdag: åka till Turkiet Torsdag: åka till Turkiet Som sagt allt är inte spikat. Sen ska jag ju också hinna rida lite och så måste jag packa i massor! Nej nu börjar film. Ha det!

12:24

Vill egentligen skriva av mig, men eftersom jag både vet och inte vet vilka som läser så struntar jag i de. Fundera dessutom på att byta sida. Kanske till devote. Men det återstå och se. Hoppas ni har haft en toppen helg, för det har iaf jag haft! Pussar

00:15

Du tror att du vet allt om mig, men i själva verket vet du ingeting.

Its up to u.

Blev en sväng till Sverige idag! Köpt massa svensk choklad, måste vara den godaste chokladen som finns alltså! :D så nu efter Sverige turen så ligger vi och degar framför TVn ;) skööönt! Nu är det bara några dagar kvar tills man drar hem till Sverige. Får se vad man hittar på där hemma, hoppas någon vill hitta på nå skoj! Massa pussar!

12:15

Kvällen igår var väldigt rolig! Först så blev det spinning sen så var det lite förkrök med jobbar kompisarna sen vidare mot graffi där vi fick gratis mat och alkohol! Ivar väldigt trevligt att träffa alla i det lite onyktra tillståndet! Det var visa som inte ens kände igen mig, ;) rätt kul egentligen :P Nu ska jag bara ligga och sega hela dagen framför TVn ;D Puss!

11:20

Vad ska man ha på sig ikväll då? :o funderar på om jag ska ha mina svart Jens och ett linne.. Hm får helt enkelt se vad garderoben har att bjuda på! Kommer inte hinna blogga mer idag, för ska snart börja packa inför ikväll och städa lite! :) puss

23 september 2011

Blev inge zumba idag. Kände mig lite sliten.. Men idag när jag jobbade som barnepasare så kom det en lite pojke på ca 6 månader. Har passat honom förut. Men idag var det första gången han sträckte ut armarna mot mig. Snacka om att man blev glad. Dessutom så sa mamman att han inte brukar vilja vara med andra människor. Då blir man jj lite stolt över sig själv faktiskt! Senare på kvällen så städade jag. Och då säger en utav mina arbetskamrater. - imorgon så ska vi bli sååååå fulla! ;D tror faktiskt att morgondagen kommer bli kanon! Först spinning sen ett lite möte och sen blir det gratis middag och röj! ;D snacka om att jag längtar till de! ;D Hoppas att alla släpper loss och visar hur det ska gå till här i Norge! Är ju faktiskt min sista helg. För på fredag blir det Sverige, och den 5 eller 6 blir det Turkiet och vem vet när man kommer hem igen? ;) true love. Måste också säga, shit vad tiden går fort! För ett år sen hade man nästan precis börjat sista året och var påväg mot sitt absolut sämsta men också bästa år. Önskar att man skulle kunna få spola tillbaka till slutet av tvåan, bara för att liksom!

Torsdag 22/9-11

Ska snart iväg och jobba, 10.10-12.10 och sen ska jag tillbaka för ett pass mellan 19-23. Funderar på om jag ska ta ett zumba pass, men har inte riktigt bestämt mig.. Tror jag har överansträngt knät., så ni som sportar mkt, ska jag vila. Eller kan jag bara köra på? :)) för imorgon blir det ett spinningpass och på lördag ska vi ev och bada och på söndag är det afro. Hm. Återstår och se hur trött jag är efter barnpassningen helt enkelt! Ha en underbar torsdag! Puss!

10:24

Såhär brun vill jag bli, om inte brunare. ;)

00:03

Shit vad trött jag är.. Jobbat mellan 19-23. Och innan jobbet blev det ett pass på gymmet. Pulsstep! Och fyyuu fan vad lökig man blev! Pulsstep går iaf ut på att i 4 minuter ska man jobba 85-95 % av Max pulsen och sen i ca 3 min jobba i sin aktiv puls. Och det var nog bland det jobbigaste jag har gjort!! Och imorgon blir det äntliegen vattengympa! Behöver verkligen göra något som inte tar så hårt på knäna! För fy fan vad ont jag har i ena knät. Det är nästan alldeles uppsvält. Men men bara att jobba upp de så blir det nog bra! Nej nu ska jag fortsätta att kolla på TV :) ha en fortsatt fin kväll mina vänner! <3

17:56

Oj, ursäkta för alla jävla i förra inlägget ;) kände att det blev lite för mycket ;D hahaha

17:54

Idag blir det pulsspinning igen! Det är så jävla kul och man blir så jävla svettig så att det känns sådär jävla skönt när man får duscha och basta efter ;) wiieho!
Sådär, nu har jag sagt upp mig. Pappa kommer och hämtar hem mig nästa vecka. Se åker jag iväg igen och vet inte när jag kommer tillbaka till Sverige. Men det kommer bli sjukt kul och jag kommer få massa olika upplevelser. Vem vet? Jag kanske får simma med delfiner :D thii

10:12

Idag blir det jobb 12-16. Önska mig lycka till, för det är idag som det händer. Skriver senare ikväll hur det gick. Pusspuss

..

Har en magkänslan som inte känns så bra :/

Glad tjej.


10.00

25-35 grader varmt sitter ju inte fel?! Två veckor and then.., värme ;)

23:55

Har haft en toppen dag. Stan och handlat 4 par shorts. Sen hockey och bio med morbror :) mys! Och nu är jag så trött så att jag skulle kunna däckad precis nu! Så ska faktiskt sova. Så gonatt fina ni! Puss!!!

Gonatt folket :)

?

Fredagnatt

Inge träning idag, rätt skönt med fridag, vilket det även kommer bli imorgon! För imorgon blir det hockey och bio med johan och erik! Grymt kul! Har inte varit på en hockeymatch på hur länge som helst! Btw, det ser ljust ut. Två veckor och sen kanske??? WHAT? ;) Nej nu ska jag vänta på att solveig ringer så att jag kan åka och hämta henne. Puss och gonatt alla fin fina människor!

Träning träning och åter träning

Körde ett pass på gymet igår. Blev mage och lite ben. Kan ju säga att jag har träningsvärk i magen! Men ändå känner jag att jag orkar mer, sprang 3 km igår och jag kände att jag gått och väl kunnat springa ett tag till! Så det går framåt! Heja Mickis! Beach (2011?) 2012 here i come! Dax att städa rummet!! :) Puss på munnen!

?

Hur ska fröken Mikaela Hallén göra nu då????!!! Det är den stora frågan!

Torsdag

”Till alla tjejer och killar” Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne. Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. ”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.” Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben. Hitta den här på en blogg. Och jag kan inget annat än att hålla med!

14 september

Så många frågor, finns det ens svar på allt?
Väntar fortfarande på svar om en vis sak. Hoppas på ett JA!
Sen vill jag också säga ett STORT GRATTIS till min fina, undebara, bästa farmor på födelsdagen!!! PUSS på dig! ♥
Snart bär det iväg till ännu ett träningspass! Zumba står på tur! Imorgon ska jag få åka och träningssimma lite! Så jävla skönt att få bada, trivs ju som fisken i vattnet!
Love, Mickis!

Träning

Träningen igår gick sjukt bra! Var nog de jobbigaste passet jag varit på!! Idag blir det nog step&styrka eller functional moves...? Får se vad Thea vill :) kan inte fatta att jag tränar så mycket som jag gör.. Har aldrig gjort det förut.. Men nu jävlar! Har den där dumma kommentaren som jag fick utav en "kompis" .. Hon trök in fingret på sidan och sa "man känner ju inte ens dina revben" och den kommentaren har suttit länge inne i huvudet. Fast jag vill aldrig bli så smal så att man ser revbenen eller att man mår dåligt utav de. Men nog fan ska jag gå ner lite i vikt! Eller ja, minst 10 kg!! Nu väntar O.T.H :D

Pepp tjej

Känner att jag är as pepp på att åka på kryssnig! Studentkryssningen var ju så jävla rolig! Någon som är på och åka? Släppa loss och bara köra!!!! KBK!! ;) Sen håller jag på att peppa mig själv till pulsspinning... Jag kommer dö!!! Hahahahha ;) See you my Loves!

söndaag.

Herregud säger jag bara!!! Idag har jag varit på afro och sen blev det functional moves! så imorgon kommer jag inte komma upp ur sängen! Imorgon blir det jobb mellan 12-16. sen träning :) antagigen pulsspinn! Kommer bokstavliga DÖ! Genom att svettas ihjäl! ;) Hahh.

15:34

Taggar till afro! Nu ska de skakas!!! Hörs senare ikväll!! Puss på munnen!

Saknar mina partypinglor!


lördag

Var som sagt till stan idag!
Köpte en mössa, örhänge, hårfärg, eyeliner och en foundation :D
Tänkte att ni skulle ha fått bild på mössan.. men jag blir så fruktansvärt ful på bild just nu så nej ingen bild idag ;)
Puss!

en helt vanlig fredag

Blev inge träning idag.. Kollade på tv och chillade itället ;) Imorgon ska det städas och sen blir det stan. Fick ju lön idag! :D Wiiehoo! :D Vet inte riktigt vad man ska inhandla.. Hårfärg?.. Men vilken? Någon som har nå tips? ;) Vill inte bli blond iaf, jag ser ut om en blek korv med så ljust år.. Alltså skitful. I will never be a blondie.  Nu kom jag på vad jag ska köpa! Ett par nya örhängen. För jag har tappat bort ett utav mina favvo örhängen. Så det blir nå liknaden!
Btw, visst är min söta kusin härlig?! ;)
Time for some sleep! Good night pepole!
Pusssss på munnen!

verdens kuleste kusin <3




HER ER JEG ! mitt navn er Sara og jeg er 15 år! og er verdens kuleste kusin, mikaela tykker om mig iætte mykke!

og det er inte konstig!

men nu måste jag åka, vi ska laga pizza!!! mums <3

- SARA

Fredag!

Efter 10 dagars arbete så tycker jag att det är grymt skönt med helg!! Ska inte göra någonting, mer än att träna ;) Var och träna igår och fy fan vilken träningsvärk jag har idag! Men idag blir det nog mage, imorgon blir det kanske spinning? Men på söndag blir det afro!! :D

miss you

Onnsdaag.

Var som sagt och jobba igår kväll. Och det var nog bland det värsta jag gjort.. Trodde jag skulle dö den sista kvarten! Alla lysen släcktes och fy faaaan vad rädd jag var. Kan ju lova att jag tog mina saker och verkligen spraaaang därifrån. Stackars karol som får komma till rummet där vi har all grejer.. Hann ju inte lägga tillbaka visa saker. Hoppas att han inte blir arg på mig..  Självklart ska man jobba samma pass både idag och imorgon! Får se hur det går då! Förhoppninsvis så stängs inte lamporna av
.
Nej nu ska jag ta mig en bit kladdkaka till ;)
Puss på munnen!

6/9-11

Vilken fruktansvärt slö dag!
Upp imorse och skjutsa Erik till skolan. Sen hem och sov till halv elva. Sen har jag bara degat i soffan absolut hela dagen. Ska väl snart börja göra mig till människa och börja göra mig iordning för ska och jobba vid 19-23. Kul va..? Inte ett dugg. Känner att det skulle vara sjukt skönt att bara få deg framför tv:n idag! Bara mysa med kusinerna och bara va. Men nu är det bara två jobbdagar kvar sen är det äntligen HELG!!! :D
Hur har eran dag varit? :)
Här får en ni en bild på en mycket trött Mikaela.
Apropå inlägget "miss you like crayz".. Det är till en speciell person. Men jag antar nästan att ni som har läst de tror att det är till en visa person som har varit lite mer än "kompis".. Dock är det inte till den person. Just so you know.

Måndag kväll

Zumban idag var så jävla rolig!! Har till och med köpt nya träningskläder :D Wiiehoo! Rea och allt ;) Skulle ha gåttt över 2000 men jag fick det för 750. De kallar jag bra köp ;)

Nej nu ska jag gå och sova. För imorgon blir det en låååång dag! :)

Puss på er


10:14

Blir så fruktansvärt less på folk som inte kan var snälla mot andra. Förstår man inte att den andra har känslor? förstår man inte att man kan såra? Förstår man inte visa männsiskor kan gå ner i botten pga att någon beter sig som ett arsel mot en? Är så jävla förbannad på såna människor och dom verkar inte ha så mycket innan för pannbenet. Den saken är iaf klar. Sen att den som mobbar är osäker i sig själv det är en annan femma. För man ska inte behandla andra människor illa bara för att man är osäker hur man ska bete sig i olika situationer!
Nej, fy fan vad jag TYCKER MINDRE om såna människor! (Skrev tycker mindre om eftersom hatar är ett väldigt starkt ord?? Men det skulle också passa in där)
Nu när jag har fått ut lite frustation så är det snart dax att bege sig till jobbet. 5 timmar sen hem och käka lite snabbt för att åka tillbaka och träna lite. Zumba står på schemat! Shaake! Apropå träning. Var ju och tränade Afro igår. Och fy fan vilken jävla träningsvärk jag har i rygg och nacke! Men det är bra, snart så är allt fett borta ;) En ny Mikaela är på gång ;) Ska försöka hitta en ny hårfärg också.. Hmmm.. undra vad det blir?
Just ja.. om det är någon som är bra på att göra om bloggens outfit ;) så skulle jag  vara tacksam för hjälp! För det behövs verkligen en förändring!
Puss&kram och nyp i stjärten!

miss you like crazy

Kollar på bilder, blickar tillbaka på fin fina minnen. Önskar att det som hände inte gjorde de. why? 
Some day I will get over it. But not today or tomorrow.
saknar dig. (kompis)


söndag utan ångest

hur bra är inte den här låten folks? ;)
Min dag i korta drag:
*Jobb
*Lite data häng
*Afron
*Sussa
Mer än så här blir det inte denna söndag!
Och en liten rolig grej!  Om två helger så ska jag äntligen få uppleva nattlivet här i trondheim! :D Untz untz!
Men jag saknar mina partypinglor!

Andra september tvåtusenelva

Medan alla får helg så säger bara 6 dagar kvar till helg då! Ska jobba 10 dagar i sträck.. puuuuh s¨äger jag bara! Men skönt när lönen kommer!
Mitt liv består just nu av träning, jobb och såklart fb.. Finns inte så mycket annat och göra :) Dessutom har jag inte ork till att göra nå mer. Försöker att sova i tid, men ibland ligger man i 2-4 timmar och baara vänder och vrider på sig eller nej man ligger och tänker.  Så ni som känner mig vet att jag måste sova annars går jag som en zombie hela nästa dag. 


Känner att min blogg typ börjar dö ut.. Har inte så mycket att skriva om längre. Det händer liksom inte så mycket..
 

19.18

Kom precie hem från zumba. Fy fan så kul det är! shake shake ;) Imon blir det nog pulsstep och mage! Känner verkligen att jag behöver träna ordentligt. Och jag känner redan nu att jag orkar mer. en sak som jag har tänkt på.. Hemma i lekke, när man är och tränar. Så blir mn ju jääävligt svettig om man tar i så utav bara fan. När man då blir svettig, så kan man få konstiga blickar och dyklikt. Men här, det är ingen som kollar konstigt eller så. Vet ni varför? För alla ser typ exakt lika dana ut. Lika lökiga! Det är så fruktansvärt skönt!

Sen ska jag jobba 10 dagar i sträck. Tror ni att jag kommer vara trött nästa fredag eller??? det tror jag!

1/9-11

Den som älskar dig mycket ska få dig att gråta.

RSS 2.0