musssiiiikkkk

Nu när man har arbetat ute en del så har man lyssnat på NRJ eller 107,5 och där spelar dom ju bara massa dans låtar och jag ba älskar det! sen hitta jag fler låtar på youtube som inte är så pepp utan mer chill, men dom är också kanon bra! :D

Så gå in på youtube och sök på Sak Noel - Loca People (What Fuck)! Jag tycker att den är as skön ;)


puuuusss

Hej allihopa!

Är nu i sthlm, hos farmor och farfar :) Håller på att hjälpa dom att tvätta huset.. riktigt kul faktiskt ;) Med NRJ på så funkar ju allt ;)
Var till ögon akuten igår, och dom kom fram till att det "bara" var virus.. eftersom det bara har varit mest på ena ögat och nu har det kommit mer på det andra så kommer jag få lov att gå runt med röda ögon iaf i 10-14 dagar... Hur kul är det? NU när det midsommar och allt.. Och sen ska jag ju börja jobba på måndag.. aja.. förhoppningsvis så blir det bättre innan ;P

Time to go.
pussseeen!


wiiiiehooooo



Nuuuuu ska jag och JB göra borlänge osäkert ;) om vi nu kommer in.... hahah :D KUNG dag. ;) eller? thiohihiihihihihih



 pusss på din mun

.


tisdag, och dagarna går väldigt långsamt!

Kom precis hem från läkaren, visade sig att jag hade bakteri nånting ögoninflammation... Så nu går man på pencillin (stavning?) i sex dadagar "/ men men smällar man får ta :)
Måste säga att dagarna går riktigt långsamt... Folk som man brukar vara med jobbar, åkte hem eller så är dom utomlands... Snyft..  Så funderar på om jag ska ta tag i mitt rum och städa de.. För på torsdag är det begravning, fredag så ska jag vara med JB, lördag utgång med morsorna ;) och på söndag drar jag till Sthlm och är där till antingen dan innan midsommar eller på midsommar :) beror på ;)




Förstår inte att man kan sakna personer så mycket som man gör! Innan man slutade skolan så längtade man verkligen. men nu... Nu önskar man att man satt där i klassrummet och skratta med alla fina människor!
Varje gång jag tänker så känner jag att tårarna brinner bakom ögonlocken.
Varje gång jag tänker så vill jag tillbka till alla fina minnen.
Varje gång jag tänker så vill jag gör om vissa saker som har satt sina spår.
Varje gång jag tänker så vet jag att utan dom här fina människorna, så skulle jag aldrig ha blivit den jag är.
Varje gång jag tänker så vet  jag att det är över MEN jag kommer ihåg alla dagar med ER! 
 
BF3 fy fan vad jag saknar er! ♥










Borlänge

Sitter hemma hos mamma och fundera, fundera över hur dom närmaste veckorna ska se ut förutom jobb på leksands bröd och fritids. :)
Som nästa vecka, sthlm eller inte? Måste ju fixa och fråga lite saker om det ska funka så som jag vill.. Hmm.. to much..
Nu ska jag dra till ÖB och kolla in lite saker ;) hahah

PUSSS på munnen!

Studentveckan!

Hej på er!
Har inte skrivit så mycket för det har som sagt varit studentveckan!!! En utav dom bästa veckorna i hela mitt liv. En vecka där man näst intill bara har varit med BF3! En vecka med glädje och sorg. En vecka med jävla ögoninflammtion. En vecka där man får reda på att allt med BF3 är över... :'/ 
Nu när man sitter här två dagar efter och börjar tänka tillbaka till allt som man har varit med om, så kommer man faktiskt på att dom här 3 åren har varit dom bästa i ens liv!! Att få träffa nya underbara människor och få lära känna dom, det har nog varit det bästa jag gjort! För dom har varit med i mitt liv och gett mig minnen som jag ALDRIG kommer att glömma!
Åååå, snart kommer tårarna igen... Fy fan alltså. :(  Kan bara säga TACK och att jag älskar er! ♥

Bilder kommer en annan dag! :) Fast dom finns på fb också ;)

PUSS på munnen ;)



Wiiii

Mycket som har hänt dom senaste dagarna! Klassfest, fester på olika ställen, trevligheter på andra sätt och massa annat! :)
Orkar inte gå in i detalj på allt. Men det mesta har faktiskt varit riktigt kul och bra! Medan andra saker har varit jävligt jobbiga... Men det tänker jag inte bekymmra mig om idag :P För idag är det BAL! :D Lite små nervös är man faktikst... Har fixat håret, så nu ska jag börja med sminket :) Sen bär det av hem till Alex för lite kort och sen kommer våran skjuts dit och så glider vi vidare till Dalecarlia :D WIIIE! :D

Nej nu har jag inte tid med bloggandet ;)

BF3 ♥

Orkar inge mer..


RSS 2.0