Valborg.

Försöker att tagga till! För ikväll blir det röööj! ;) Grillfest och sen vidare in till Leksand, och där får man se vart man hamnar ;) (a) 

Måste fortsätta med städning nuuu..  KUL! eller? ;)  


kommer sakna dig så enormt mycket <3


wiooohoo

Haft ännu två kanon dagar!
Mys med JB hela dagen. Och igår blev det att bada tunna och sen åkte v en sväng till donken ;) KUNG!
Idag fick jag min studentklänning! :D Sååååå jävla underbart!!!! :D
Idag blir det sista dagen med min underbara häst också... SUCK :'( ♥

Sötunge


Number two

vilka dagar! Kan bara säga att jag har underbara vänner! Puss på er!
Nu vill jag hitta på nu kul med bajsungen! ;)

Number two and me :D ♥

looove

I remember what you wore on the first day
You came into my life and I thought
"Hey, you know, this could be something"
'Cause everything you do and words you say
You know that it all takes my breath away
And now I'm left with nothing

So maybe it's true
That I can't live without you
And maybe two is better than one
But there's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two is better than one


<3

Även fast jag inte träffat dig på länge så har du en plats i mitt hjärta som ingen kan ersätta. Precis som med alla andra människor som finns i mitt hjärta. Varje person har en plats som ingen kan ersätta.
Men snälla, försvinn inte. Du har en plats här på jorden som bara är din! Som ingen ingen kan göra så bra som du! Så kämpa nu underbara du! ♥


gårdagen

Bra dag igår!
Myspys med Hjärpe. Solning, badning, besök i siljansnäs hos JB var det som stod på schemat :) Sen efter att vi hade ätit så drog vi hem och handla och hämtade upp alex. Sen hem till hjärpe. Hoppade lite studsmatta sen tog vi fyrhjulingen och åkte och hämta Malin.
När vi kom tillbaka så stod Stefan och vänta på oss. Så vi började laga mat igen, som betsod av kycklingröra med äpplen och curry. MUMS!
Var meningen att vi skulle spela kub men så blev det inte. MEn det var en rikitig mysig kväll med dom bästa! pusss på er!♥
Nu är det dax att göra iordning sig för vi ska åka till rättvik och kolla på syrran när hon tävlar :D
Pusss på er!

Längtar!




står upp för min individ och framtiden kommer i sin omtid problemen dom skapar jag själv det gör ont men jag vet att jag klarar mig jämt jag har mitt huvud över ytan jag kan andas lugnt och lägga hela min fokus på denna vackra sång


längtar tills den 6 maj då vi ska shaka till Norlie och KKV! :D
Dessutom är jag ensam hela helgen ;)

I want you back.

Tänk att man kan fantisera så mycket.
Så som man vill att det ska vara eller att saker och ting går den väg man vill
Man vill känna sig behövd, fast endå känner man sig att man är som en mamma.
Mamma Mikaela liksom... och det är ju inte heller så kul.. Eller?
Nej, nu ska jag fantisera mig bort till den värld där det känns bra att vara.
Där allt ska bli så som jag vill, där allt löser sig, där man kan vara den man är
fast på ett annat sätt.


Påskafton

Lyssnar på musik och städar! Jag vet.. Inte bra att vara inne när solen steker.. men jag måste verkligen. Ser ut som ett BOMBnedslag!
Självklart lyssnar man på partymusik! Och då blir man ju ganska pepp på dom kommande helgermna! Valborg, 6 maj och sen studentkryssningen!!!!!!!!!!! Fy fan vad kul alltså :D

Städa var det jaaaa ;)

Justja, sen ikväll blir det att dra till mamma och käka tror jag :) Myyys!



Underbara sthlm!

Är nu i sthlm och käkat påskmiddag med släkten! myysssssssssssssssss! Fint väder är det också! Hur bra start är inte det på lovet???? JO, det är fan kanon!


Visst är vi snygga? ;) Speciellt hon i blont hår och lila tröja? MAJAAAA! :D <3


Släkten är värst fast bäst ;)


Men synd ska vi hem idag igenom eftersom vi har stallet ;S Men men det är inte långt kvar med det nu längre heller... Så kvällen blir väldigt lugn för min del medan dom andra är ute och festar ;) Sååååå flickor dansa ordentligt för mig med :D


Glad påsk på er ;) puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssss

LOV!!

Nu är det äntligen LOOOV! 
Imorgon drar vi ner till Sthlm över dagen för att  fira påsk! Sen hem igen och sen återstår det att se vad som händer i helgen. Men nästa vecka blir det full fart igen. Plugg, umgås med kompisar och kanske ta en trip till borås för att lämna tillbaka radera... "/ riktigt jävla tråkigt faktiskt.. Det var liksom vårat år att få tävla och få utvecklas ännu mer som ett ekipage! Men där hade man fel som i så många andra saker..!

Nej nu är jag super trött, dax att vila upp sig och sen städa lite och så :)








Just du är unik för att du är du!


Lovely

Hahah, igår blev det en heldag med JB! Nice! ;) Pluggade, kollade på hockey, lagade maten och sen så drog vi och BADADE!!!!! :D Tokiga, jag vet men det är så vi är ;) Right? :D

Iaf.. Vet inte vaf jag ska tycka, känna eller göra. Men jag vet att just nu mår jag faktiskt ganska bra. Fast det är typ bara när jag har någon med mig precis som jag har haft den senaste veckan.
Jag har alltid haft någon som sover bredvid mig eller som ringer/smsar och vill vara där. Och det uppskattar jag till tuuuuusen! Så tack mina fina fina underbara vänner! Ni är sååååå underbart bra att ni aldrig kommer förstå! ♥


Hur duktig är man om man somnar framför Tv:n när man har 2 prov som man egentligen borde plugga häcken av sig på???????

 

Nu är det inte långt kvar!

Bara två dagar kvar tills det är LOOOV! Fast först måste man genomföra 2 prov och 2 muntliga redovisningar.. Skoj eller hur? usch... och sen får man höra från en kompis att det kommer bli VÄRRE! hur fan kan det bli VÄRRE..??? Tycker redan att det är sjukt mycket.. Men det är bara att stå ut för snart står vi där och sjunger "för vi har tagit studenten" hur grymt är inte de??? :D

Idag var Jag, JB, Malin, Lisa och Daniel på teater med rektorn. Det var en sådan upplevelse för att det var handikappade som spelade! Shit vad man skratta och dom var så himla duktiga! Det går inte ens att beskriva så bra var det!' Kul!









Känslor, inga kvar men ändå där..!


Pappsen!

Idag är det ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag! hurra hurra hurra hurra! :D
Älskar dig! ♥



Igåååår!

Igår så var det då min födelsedag! Så jag ska berätta vad som hände under dagen!
Först blev jag väckt av familjen + Hjärpe! Så då öppnade jag paketen som bestod av två böcker och ett bara springbyxor och även anmälan till tjejmilen som går i september! Ena boken var en mental bok och den andra var en utav Camilla Läckberg som jag redan har läst ;) hahah. Men det är så det brukar vara när dom köper böcker till mig :P
Efter paketöppning så blev det mumsig frukost, myyyyys! Sen åkte Elli, Mamma och pappa till stallet. medan jag hjärpe och christer stannar hemma. När vi är ute och spelar lite fotboll så säger hjärpe helt plötsligt : - Mikaela, ta på dig mjukisbyxor och en tröja vi ska ut och åka en sväng.
Självklart gör jag de och sen sätter vi oss i bilen och åker. Såklart måste jag ha ngt för ögonen för att jag inte ska se vart vi åker men ändå så känner man vart man är påväg bara för att man är van att åka i Leksand.
men iaf, när vi kommer fram dit vi ska så sätter pappa på mig en hjälm och jag känner en häst bredvid mig. Då är det  Ribbe som pappa har kastat upp mig på. För Elli hade ordnat en 4 kamp! Och då bestod det av olika banor som man skulle göra. Det som vi gjorde kallas för gymkana.  Och det är bland det roligaste som finns! barbacka på hästen i full galopp! Av och på snabbt! Samt attt få dyka ner i en hink full med vatten och försöka ta en bit utav äpplet för att sedan dyka ner i en annan hink med mjöl och försöka hitta en sockerbit! Hahahahah, kan ju lova att det är verkligen hur kul som helst att se den andra göra det! Det är verkligen ngt ni själv måste uppleva!
Efter gymkanan som såklart JAG vann! ;) hihihi. Så drog vi hem och fikade tårta, kladdkaka, bullar och saft! Myspyyyyyyyyys!

Efter en stund började jag och mamma gör iordning tacosen som jag skulle bjuda tjejerna på.
Vid 5 kom Alex, Anna och Malin! Började göra oss iordning och tagga till ordentligt för en kanon bra kväll som vi sent skulle glömma!
Vid 8 så kom Emma, Marina, Linn och Nikki! Så då började vi käka :) senare kom även Hanna, Malin T, Sofi Och Lisa! Alla var verkligen super glada och taggade för en kväll på lucky! eller nästa alla iaf ;)
Vid halv 11 drog vi till lucky :P väl inne där så shotade vi lite och intog dansgolvet och shakade JÄRNET! :D

Iaf så var det här en utav dom bästa kvällarna på länge och jag har nog inte varit så glad som jag var igår!
Tack tjejer och ni andra som gjorde min kväll så galet bra och tack så mycket för presenterna! Ni är verkligen guld värda flera ggr om! Loovoe you! ♥

så det här var min födelsedag! Som var AWESOME!
Bilder kommer antigen på fb som Anna kanske lägger ut ;)

pusss på er!



HAPPYFACE!

åååå, kan inte sluta tänka på hur jävla bra min dag har varit! Hoppas det kommer flera såna här dagar!!!

Gonatt alla underbara! Ni är alla unika och underbara!


Torsdag och bara en dag kvar tills helg!

Åååå vilket underbart väder och vilken kanon bra dag det har varit!
Först så vart det Nationellt prov i svenska b som faktiskt gick bättre än förväntat. Sen drog jag och JB och sooola! mysssssss.
Sen åkte vi hem till mig och la oss och plugga och stekte lite mer i solen! Så jävla härligt ;) sen hade vi lite tusch penns krig, som jag vann! ;) Eller hur JB? ;) 
Och nu sitter man här och ska snart åka ut till stallet och göra klart allt där.. Sen får man se vad som händer ikväll :)

Det känns  bra nu.

pusss

Kanoners

haft en kanon bra dag faktiskt! Mycket skratt och skoj! :D hahah.
Gick i skolan från 8-11.30 sen drog jag och JB till Borlänge och köpte ett iphone skal :) Sen satt vi hos någonstans och käka lite.. och dååå... Fick JB syn på en haklapp och självklart går hon och hämtar den och sätter den på mig. ;) Kan ju lova att man skämdes.. Hahhahah! Men men ibland gäller det att man får bjuda på sig själv, right? :D

Sen drog jag och HJ och gymma! Gymmade i 1 h och det gick faktisk grymt bra fast jävlar vad jobbigt det är!!! Men förhoppninsgvis så kommer det resultat på det också! ;D

Nej dax för käk! Ha en fortsatt bra dag! Pussssss ♥


Att vara stark

 

Att vara stark är inte att aldrig falla

Att alltid veta

Att alltid kunna

Att vara stark är inte att alltid orka skratta

Att hoppa högst eller vilja mest

Att vara stark är inte att lyfta tyngst

Att komma längst eller att alltid lyckas

Att vara stark är att se livet som det är

Att acceptera dess kraft och ta del av den

Att falla till botten, slå sig hårt och

Alltid komma igen

Att vara stark är att våga hoppas

När ens tro är som svagast

Att vara stark är att se ljus i mörkret

Och att alltid kämpa för att nå dit

Marie Fredriksson 1986


happyface?

Woohohohoohohoho! Haft en grymt mysig eftermiddag med Anna och JB! Skrattat så mycket så att jag har ont i käkarna nu! :D Hahhah. ;) men det är så det ska vara! ;D

nu väntar man på kääääk! Sen måste jag PLUGGA religon! :( Så jävla tråkigt, men jag vägrar få IG!
Måste ringa Alex också! viktigt! :D

Happyface idag eller? :D

mååndag

Längtar redan till helgen och första veckodagen har knappt börjat.. Idag har vi bara en lektion och då ska skatteverket komm och informera men jag ska bara var där en halvtimme för sen ska jag och HJ dra till life och gymma lite :D Sen så kommer JB och då ska vi fixa med våran idrottslektion som vi ska ha på onsdag. Boxning står på schemat! Kommer vara så jävla kul!!!

Grattis Lisa på födelsedagen! Hoppas du har en kanon bra dag! :)

Lär skynda mig nu.. Måste packa och sminka mig!
Hörsssss dååå!


L&A

Lycka till nu mina stjärnor! Ni kommer glänsa som vanligt ;)
Kommer sakna er men vi ses om 1 månad! :D ♥


Söndag

igår blev det lyckliga med Alex, Malin och Josephine :) När vi kom dit så var det väl inte speciellt mycket folk men sen började det rulla in och drag blev det! Blev ju nyktert men vi körde på ändå :D Shakad järnet! och ser framemot nästa helg!!! för då blir det verkligen full rulle i 6:an :D Middag och go drick och sen vidare in för  att shaka ordentligt!

Iaf, idag ska mammi klippa mig och sen antar jag att jag borde plugga.... Men det är så jävla tråkigt och jag håller på att tappa all motiviation. Fast igår när vi var på lucky så satt vi och snackade om studenten. Hur jävla kul vi kommer ha?! Asså shit vad jag längtar! Och det är det som kommer hålla upp min motivation! att det snart är slut på skiten! och då får man friheten att göra vad man vill! Den friheten längtar jag efter! Just nu vill jag bara dra till Asien i 4 månader och bara njuta av livet! men först måste man jobba jobba jobba jobba jobba för att få in fett med cash! men bort härifrån ska jag iaf!

Skriver mer sen.. pussen


Dax för en Mikaela&Alex dag kanske?





.

Vilka patetiska människor det finns..  Du är sååå jävla töntig och patetisk och jag hoppas du inser det snart.

Klassfest

Bilder från klassfesten! Enjoy!









Dom 4 M:n! ♥









Denna bild får avsluta, nice kväll och bättre kan det bara bli!


Fredags myyys!

Ikväll blir det fredagsmys med några utav flickorna :) Känns väldigt skönt med helg och det blir en helg som kommer vara väldigt lugn. Tror jag verkligen behöver de. En helg så att man bara kan ta det lugnt :) kanske ta en promenad med Radera. Tror nog att både och jag skulle uppsatta de.. För nu är det inte långt kvar...
Blir nog en del plugg i helgen. Har sååååå sjukt mycket! Trodde verkligen inte BF var så här tufft.. Men men ..





Pussssss


gs

Sitter i skolan, har precis haft betygssamtal i yrkeskurserna! Känns kanon bra! Ligger på VG/MVG i allt! Så underbart det ska bli när man får betygen!
Sen så var jag på elevrådsmöte på Åkerö skola och då berättade rektorn att jag skulle få jobb i på fritids vecka 28,29, 30 och 31 :D SÅååååååå jävla underbart! me liiike!

Nej nu dax för käk sen svenska och sen slut. NIICE!

pusss

¨hngjkd

Varför är fb så beroende framkallande egentligen??? Jag borde sitta och plugga psykosoialt arbete och läsa idrotten! Men nej då sitter man på fb och här på bloggen. och samtidigt som de  tittar man på hockey! Nej det här är fan inte bra. Dax att ta sig i kragen! För ett IG vill jag fan inte ha!!!

hej då!


STHLM

Eftersom vi inte drog till sthlm i söndags så gjorde vi det igår! :P blev spontant. För vi satt nämligen vid köksbordet och käka och så var det någon utav oss som kom på att vi skulle dra till sthlm :D Så vi ringde Emma och hon var på! Så vi fixade stallet och sen drog vi till storstaden! :D
När vi kom fram så f skulle vi träffa en vid plattan och när vi står där och väntar så kommer det en kille fram till oss och snackar englska. Han frågor om vi vill ha ngt, så som hasch.. Och vi ba nej.. Så då går han därifrån och sen kommer jhan tillbaka och börjar fråga om jag och JB är syskon eller kusiner, bara för att vi har så lika ögon..? det roliga är att vi inte ens har lika ögon ;) Sen sa han att det inte var något bra ställe för oss att vara på eftersom det var ett affärs ställe.. för droger, kokain, tabletter och annat.. helt sjukt att man själv har varit med om sånt, alltså att någon har försökt att sälja droger till en!
Sen så gick vi runt på stan och chillad :P vi gick till slottet och JB pratade med vakterna medan vi andra höll på dööö av skratt! Hahahah, fett kul! Sen när vi skulle hem så hittad vi knappt ut från stan xD Men hem kom vi tillslut, kom väl hem vid 1 halv 2. :)  hahhaha och när vi väl kom hem så kunde vi inte sova.. vi var typ HYPER så vi låg och skratta och pratade massaaaaaaaaaaa!!! AWESOME!
Fast nu är man ju lite trött.. men vad gör det om 100 år? ;)
Nej nu måste jag skynda mig ocg tvätta håret för jag ska till Nikki vid ett för hon ska sätta upp mitt hår! :D KUUUNG! ;)

Pusss på er ♥


söndag

Sitter här i sängen och chillar med JB. Egentligen ville vi dra på en spontan tripp till sthlm men det blev inget... :(  Så vi drog till Hemköp och köpte chips, naturgodis och kinapuffar för att vi var så deprimerade..  och nu har JB ätiti så mycket att hon har ont i magen.. Inte bra :/

Kan ju skriva lite om gårdagen :)
Först drog vi på förfest hos Jonas sen drog vi vidare till JBs paaaaaaaaaarty i almo där vi var 1 timme och sen drog vi vidare till lyckliga. Skön kväll med roliga människor! :) Me like! ♥

Nej nu ska vi hitta på nå skoj men vad det blir vet man ALLLLLLLLDRIG ! :D

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


everything

Har inte skrivit på ett tag nu. Men har inte haft orken till att skriva. Dagarna har rullat på hela tiden och det har hänt sjukt mycket på bara några dagar..  Sjukt mycket som gör att man inte orkar skriva. Men nu tänkte jag skriva lite så att iaf några som känner mig bra förstår varför jag är som jag är. Varför jag kan bli ledsen mitt upp i ngt kul eller varför jag går in i mig själv och bara drömmer mig låååångt bort och blir svår att nå...

Enda sedan oktober så började mitt liv "rasa" .. och enda sen oktober har bara fler och fler problem kommit upp. Häst som är skada, mamma och pappa som ska skilja sig, kompisar som försvinner och förändrats, skola som tar sjukt mycket tid och som bara packar på en mer och mer läxor/prov.
Då är det inte lätt att jämt va på toppen humör. Då är det inte lätt att hålla tårarna borta.
Man vill liksom finnas till för all och vara den som kan hjälpa. Men ibland funkar inte de.. och då känner jag mig  inte tillräcklig..  Man vill göra så att alla har det bra. Jag vill vara den starka som tar sig igenom allt utan att vekna. Men som det ser ut nu så kommer jag inte orka vara där för alla. om jag ska vara ärlig så känns det som att jag inte ens kommer bry mig om vissa, men det är inte för att jag inte tycker om personenrna utan för att jag har så mycket annat i huvudet. Så mycket annat som tar upp tiden som man egentligen skulle vilja lägga på personerna som har det svårt.

Så klassen, andledning till att  jag grät igår var inte för att det blev spårat, för det visste man redan att det skulle bli eftersom vi är en sådan partyklass! Utan jag grät för att jag har så mycket annat som snurrar i huvudet.
Tack klassen för att ni kom och spred glädje och kärlek . NI är den bästa klassen man kan önska sig! Jag kan till och med säga att jag ÄLSKAR min klass! Hoppas att ni tar åt er av det jag säger för allt är sant ♥

RSS 2.0