HELGEN

Har inte skrivit på några dagar.. Men det har varit full rulle!
Jag och mamma åkte ju ner till sthlm i fredags och sen kom JB och hennes mamma efter på lördag. Så när dom kom så drog vi till hotel och sen fixad vi oss och drog till London och käkad fruktansvärt goooo mat! MUMMMA! Sen när vi skulle hem så skulle jag och JB ha en Mcflurry på donken, och då fick JB ragg på toan och även våra mammor ;) hahahaha. Fett kul! Så vi följde iaf med den här killen och hans kompisar ut, drog såklart till LOBBYN och dansade lite ;) sen kom vi hem vid 2 på natten för vi skulle ju upp ganska tidigt.
På söndagen var det ju dax för oss att sprina premiär milen! Gick verkligen toppen bra för alla! Alla sprang under 1½ timme! Själv sprang man på 1.02 :D Och nu dagarna efter så kan jag ju lova att mina ben har rejäl träningsvärk! Men men, då vet man iaf att man har jobbat lite! :D  Det här var lite om min helg! Som har varit sååå jävla bra! Älskar sthlm! :D

Puss på er!

Uppsala

Som sagt igår vad vi i Uppsala och kollad på universitet. Till en början var det väl ganska tråkigt, men sen fy fan vad kul man hade! Skrattade så att man grina! ;) hahhaha Kan ju säga att man vet hur man ska göra för att ha lite kul när man har tråkigt.

Men iaf, nu sitter man i bilen påväg till Sthlm. har precis skrivit klart min apu rapport så nu är den också inskickad, vilket känns kanon bra! Sen när man kommer fram till sthlm ska man bara mysa med mamma och Nina. Typ chilla lite :) 
Imorgon blir det nog stan och sen hämta ut nummerlapparna. För vi ska ju springa på söndag!!! Fy fan vad jag är taggad alltså! ;) eller kanske inte.. Men tävlingsinriktad som man är så ska jag fan springa så att jag inte kommer sist. Har satt ett mål om att jag iaf ska sprinag under en och halv timme. och det borde jag fan klara! :D

nej, nu kanske man ska vara lite social med mammi och nina.. ;)
Pusss vaaa? ;)


Minnen

Minnen måste vara bland de finaste som finns. Men samtidigt så är det ändå det värsta som finns. Minnen som gör en illa och som bara plågar än är verkligen inte kul. Varför kan man inte bara ha bra minnen? Bra minnen som gör så att man mår bra. Bra minnen som gör en lycklig. -såna minnen är underbara. Att minnas en låt som spelades vid ett fint tillfälle eller att någon sa ngt fint vid en speciell plats. Såna minnen är verkligen bra för oss människor. Men sen finns det såna minnen som är så jävla dåliga. Minnen som bara förstör för liv och gör så att man inte kan må bra. Såna minnen är helt värdelösa. Önskar att det fanns ett piller som tog borta alla dåliga minnen. Iaf just nu.

-

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör


Grattis till världens bästa JB! <3


pic.


Tiiiisdag!

Dagen har faktikst varit ganska bra, iaf efter skolan!
Då fikade jag och JB sen drog vi till stallet och sen vidare till leksand. :) Sen när jag skulle släppa av JB vid brandmannen så var det lång tid kvar tills bussen gick så vi spelade lite biljard ;) och jag måste verkligen säga att vi är riktigt grymma! ;) ingen skulle vilja möta oss bara för att vi är sååå jävla bra! :D eller... kanske inte ;) haha.
Men kul hade vi!






http://www.youtube.com/embed/ismxqB163QU


måndag

Dagen har varit typ kass.. Är trött och sjuk. Usch vad det inte är kul... Och nu ska man börja plugga. Skriva Apu rapport och läsa lite i samhälls boken.  Sen måste man börja med den muntliga redovisningen också för det ska vi  redovisa på onsdag. Fast vet inte om jag är i skolan då...




Jag kan inte säga vad det är men jag kan berätta hur det känns, Jag sitter med en kniv i halsen och jag känner hur det bränns. Jag kan inte andas men kan fortfarande slåss, fortfarande slåss om det hoppet gäller oss. jag kämpar och jag krigar, men det känns i hela hjärtat, att få se dig vända om och bara hatar att jag kämpar. jag står här ensam kvar och känner kroppen hur den brinner, men du älskar väl att se hur ofta mina tårar rinner...

Grattis till världens bästa kompiiis! :D

Idag är det ingen vanlig dag för det är ALEXS födelsedag! Grattis älskade vännen, du är den bästa jag vet bara för att du är så het ;)
Hoppas du får en grym dag och ikväll så ska vi skapa nya minnen tillsammans och med dom andra flickorna! Sååå nu kör vi ;)
Ps. Du börjar inte alls bli gammal bara lite äldre ;) Ds.

Nu bjuder vi på lite snygga bilder ;D

Alexandra Höglund, du är min bästa vän och jag älskar dig till rymdens botten <3

Jag bara älskar bilderna, flickorna och minnen!








Fest var de! ;)

:*

Sista dagen på praktiken idag dårå.. Fett tråkigt! Fick en massa teckninagr där det stod fina saker och så hade dom ritat. Gullungar alltså! Och nu på måndag ska jag öfrbi vikarie centret och sätta in mig där så att man kan få komma tillbaka och jobba och träffa barnen!  Hur underbart som helst!

Var mening att jag och elli skulle åka till sthlm idag men det fick vi inte för att det snöar så mycket och sen är det fett halt :S Så vi får åka imorogn till arland och hämta mammsen.  Så det kommer bli kanon! sen är de party party!!!! :D


:)

Var då på mitt första föräldrar möte. Var väl inge speciellt men antar att det också är ngt lärorikt i de med! :)

Känner att från och med imorgon och till söndag kommer bli grymma dagar!
Imorgon blir det debut i backen, för då ska skolan dit på friluftsdag! Bara glassa runt lite ;)
På fredag drar jag och syrran ner till sthlm och hälsar på oss farmor och farfar.
Lördag ska vi hämta mammii på arland och sen när man kommer hem blir det FEST för världens bästa ALEX!!! ;D Kommer bli så jäääävla kul alltså! ;) Sen söndag... ja, då är man antagligen bakis.. men det gör inget för det hör till ;) hahhaha

Puss på att helgen kommer bli KANON!


Föräldrar möte

Nu bär det iväg på föräldrar möte. Berättar sen hur det gick!

Pusssss

Vi är överallt, AIK!!!!!!!!!!!!!!!! <3


..

Haft en väldigt bra dag på praktiken, som vanligt! Och imorgon så ska jag få ha klassen själv för min handledare ska på infromation om diabetes. Kommer bli spännande och se hur det går. Men tror faktiskt att det kommer gå fint. Gäller bara att visa vem som bestämmer och sen skan man vara snäll igen ;) Sitter och kollar på AIK- HV 71 också.. ;) Ser bra ut för AIK ;)UNDERBART!

.

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/L64c5vT3NBw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Otroligt dukltig tjej, tack linn för tipset!

* Den som älskar dig mycket ska få dig att gråta.. *

 

pusss

Praktiken gick kung. Även fast man är sjuk..
Efter praktiken så drog jag och HJ till Borlänge för att utträtta lite ärenden, kan ju lova att det kommer bli awesome! ;)

Asså det är egentligen helt sjukt. Men även fast  man typ är ut varje helg så längtar man till nästa bara för att komma ut och shaka och träffa massa männsikor...! vet att visa utav er kanske inte tycker om när man är ut och dricker och festar... Men man lever fast bara en gång. Och livet är fan till att levas och prova på så mycket som går. Så lets do it. (Visst, vet att visa inte tycker att dte är nödvändigt att festa och så och jag respkterar att ni tycker så. Men då ska ni respektera vad jag tycker!)

♥  Att verkligen älska någon, börjar inte förrän man ser och älskar individen sådan som den är ♥


I tought it was forever

Och så var man sjuk igen... Dyng förkyld och hosta... Skit också. Jag kan verkligen inte vara borta mer från praktiken så det är bara att kurera sig idag och bara ta det lugnt och hoppas på att man är bättre imorgon! :)

Gårdagen var helt okej iaf. Först förfest hos mig sen vidare till rättvik på nån 60 års fest, var faktikst riktigt roligt och sitta och sjunga med dom! ;) JB, kan hon :D Hhah. Sen drog vi till bowlingen. Var helt okej. Men inte alls lika mycket folk som det brukar vilket var synd.. Sen på efterfest drog vi igen till 60 årsfesten men då hade alla gått så vi satt och lyssna på han som fyllde 60 vilket var riktigt kul :) KOm hem typ vid 4 och sen somna man inte förens 5.. ;)

Och nu är det sista veckan på praktiken också.. känns faktikst lite tråkigt men ändå skönt att komma tillbaka till skolan och kö det sista racet innan vi tar studeneten! Har faktiskt suttit och funderat på vad det bästa är med praktiken.. och det är fan lätt att få höra alla positiva kommentarer. Bara att komma in och klassrummet och så kommerngt utav barnen fram och säger: "Mikaela vad fin du är idag" Eller "Mikaela du är den snällaste personen jag vet" . Såna kommentarer kan verkligen göra min dag. Dom kan nästa göra så att jag blir gråtfärdig. jag kommer ihåg förra gången jag var på åkerö skola och hade min sista dag när barn och min handledare kom fram och krama om mig. Då höll det på att brista för både mig och min handledare. Det är fan så det ska vara. För då vet man att det som man har gjort betyder ngt både för en själv och andra människor.

Nej, nu slår vi på söndagsångest spellistan och bara glider igenom söndagen.
Pusss på er kompiiisar ♥


me like!

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/LDtYkOrV4-E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

p som i PARTY!

Ikväll blir det partyyyyyyyyyyyy ;) eller jag ska vara nykter och festa loss ändå ;) SHAKA liiiite kanske! ;)


Happy

Vill inte gå och lägga mig även fast jag är otroligt trött.. Men sitter och lyssnar pååååå grymmmmmm musik så jag bara vill ställ amig upp och shaaaaaaka! :D Hhaha, jag vet att jag är knäpp men va fan man lever bara en gång och då ska man väl inte vara en jävla tråkmåns och vara rädd för att släpp in lite galenheter i sitt liv??? Dags att komma ut ur garderoben kanske??? hahha :D Nej nu ska jag forstätta poppa eller iaf till klockan 11 :D Hahha PUSSS, påååå er gullungar!

Sliten tjej..

Dagen har varit typ kass.. Är trött och sjuk. Usch vad det inte är kul... Och nu ska man börja plugga. Skriva Apu rapport och läsa lite i samhälls boken.  Sen måste man börja med den muntliga redovisningen också för det ska vi  redovisa på onsdag. Fast vet inte om jag är i skolan då...




Jag kan inte säga vad det är men jag kan berätta hur det känns, Jag sitter med en kniv i halsen och jag känner hur det bränns. Jag kan inte andas men kan fortfarande slåss, fortfarande slåss om det hoppet gäller oss. jag kämpar och jag krigar, men det känns i hela hjärtat, att få se dig vända om och bara hatar att jag kämpar. jag står här ensam kvar och känner kroppen hur den brinner, men du älskar väl att se hur ofta mina tårar rinner...

Hur kung är inte dom här låtarnaa??? :D


MÖSSA

IMORGON SKA JAG HÄMTA MIN STUDENTMÖSSAAAAAAAAA!! :D Det börjar närma sig nuuuu! ;) WIiiiie! :D

,j

Vilken dag.. Praktik mellan 8-15 sen åka och handla och sen laga mat och sen jadå blev det stallet! och nu egentligen gymmet, men det skiter jag i och kollar på AIK-HV och hoppas på ännu en seger från stola AIK! ;) tihihih!
Pussssss


NUUU vill jag ha helg!


=*=

Tankar..Tankar... Hit och dit..
En sak börjar iaf klarnat its over and out. Aldrig mer.
Jag är mer säker nu än vad jag någonsin har varit!! 
Nu ska  jag börja tänka på att det finns andra.
Andra som tycker samma om mig.
Nu är det bara den stora frågan hur jag ska gå vidare. Hur jag ska få allt att bli lika bra som det va..? men det fixar sig alltid.. yeah right.


thihi

Sliten tjej.. Men det var der fan värt. Fett kul hade man igår iaf! :) Behövdes verkligen.

TAGGA TAGGA!!!!!


.

Hmm... det var typ i förr går, någon eller några busringde till mig.. Måste bara berätta om det.. HAHHA. va faktiska ganska roligt men också rätt weird xD
men så här gick det iaf till, (kommer dock inte ihåg exakt hur konverstaion gick till, men det är iaf typ)

-Hej, jag ringer från Mc Donalds och skulle vilja ställa några frågor?
-Hej, visst.
-vad brukar du äta när du är på donken?
-Qp menyn
-Och varför gör du de?
-För att den är god..??
-Hur tycker du att personalen är och ursäkta att vi ringer så sent.. kvälls skift du vet..
- haha.. Dom är väl bra
- Det där lät lite tveksamt..
- haha, jaaa.. brukar inte direkt vara på donken så ofta!
-neee, okej. men du, hur gammal var du när du blev av med oskulden?
.HAHHAHA. Eeeee. vad har du med den saken att göra? och med Mc Donalds?
- nej men jag tänkte att efter att man har haft sex så är det väl alltid gott att käka en saftig hamburgare.
-Okej.. Men nej jag tänker inte säga.
- Nehe, okej... men hur vad hette han då?
-Men hahaa. Den saken har väl inte du heller med att göra...?
-nehe, men okej. Vad hette han nu då?
- men seriöst det har inte du med att göra.. hur gammal var du?
-Du, det är jag som ställer frågorna.. Inte du.. JOBBIGT!
-Jobbigt?? haha,. okej..
-Mmm
-Men har du nå fler frågor eller?
- Nej det har jag inte. KLICK.

HHAhaha, kanske inte så kul när man läser såhär.. men det var lite roligt och lite patetisk. ;) men busringningar är faktiskt ganska kul iaf. Om man är den som ringer! Hahh

hejsvejs


friday

Today: PAAAAAAAAAARTY!
Tomorrow: Barmvakt till tre utav dom bästa barnen! ♥

nej, nu måste jag skjusta morsan till falun och sen ska hon vidare till arlanda för att dra sig till thailand... och neee. jag är inte alls avundsjuk....!!!
Blev inge sthlm idag alltså.. Men den 18 ska jag dit! Och då ska jag PARTA loss med alla underbara sthlmare ;)
Btw, vinner gnaget imorgon då då är vi i slutspel! DEN NI ER SMÅ LEKSINGAR Som kanske inte ens kommer med till kvalserien ;) HAHAHHA. :D

MÅste kila, pusss ha en kaaaaaaanonn dag! FÖR DET SKA JAG HA! :D ♥


underbart väder.

Idag blir det först insjön med Linn för att fixa lite saker sen får vi se vad vi hittar på för skoj! :D men vi brukar alltid lyckas med ngt kul iaf :)

Imorgon blir det nog sthlm, ska nog först lämna mamma och hennes kompis på arlanda och sen vidare in mot stan för att gå där med Elli och kanske Linn om hon nu blir frisk. Sen får vi se om MM också hänger med :)
Me Love Sthlm, och snart kanske man bor där också! hur underbart är inte de????!!!



fin fina bilder på tre goooingar ;)


me

Nu ska jag få med mig syrran ut och ta lite kort! ;)

Sen ska jag åka och lämna in min jävla data som bara la av för några dagar sen när jag och alex kollade på film...! Jävla datorer.! Dom gillar verkligen inte mig :/ Hoppas inte att allt försvinner på datan bara, då börjar jag gråta på riktigt. Specillet, om alla underbara bilder försvinner. :'(


Sooooool, snart är det vååååååår! ♥


sfh

Igår satt jag och kollade runt på högskolor i sthlm. Lutar åt Stockholms universitete.. Där jag jag antingen ska läsa socionom, pedagogik eller någon annan intressant kurs. Kollad också lägenheter.. Och det är fan sjukt dyrt!!!! Så måste verkligen börja spara pengar. För till sthlm ska jag!

Blir nog även så att jag och Malin drar till sthlm den 18 mars och går på lobbyn och sen hämtar hem mamma och hennes kompis från arland på lördagen, för sen är det ju alex födelsdag som ska firas! :D Så det blir tvådagars, men det gillar vi! ;) hahah. 
Usch, vad jag längtar till studenten, längtar till att få komma bort från leksand. Längtar att skaffa nya kontakter.. Inte för att jag inte tycker om er kompisar här hemma ;) men jag tycker om att träffa nya människor! :D

Tror jag snart har bestämt mig hur jag vill göra... "/
Och vill ni veta en sak.. Jag har inte ridit på mer än 5 veckor...!!! Det är inte kul alltså :(
Miss it.


RSS 2.0