Tisdag 27/12-11

Sitter uppe bland bergen och kollar på när barnen åker skidor. Dom är himlans duktiga för att vara 4,5 år! :)
Senare idag ska jag och Selin åka till Briancon för att handla lite saker till hotellet och få lite kvalitets tid innan jag åker hem den 3. För när Ayse berättade för barnen att jag skulle åka hem så började hon grina och sa att hon ville att hennes storasyster skulle stanna kvar. Hon frågade till och med om Ayse kunde köpa en ny storasyster.. Men jag kommer åka hem och vila upp mig för att sen ta nya tag och åka tillbaka hit för att jobba. Även att få umgås med kusinerna och lära dom mer svenska.

Har inte så mycket att skriva.. Mer än att det faktiskt känns bra nu. Tror mycket börjar lösa sig! :)

Puuusss

Bilder från julafton :)


Söndag

Äntligen har jag tid att skriva!!!
Kan ju börja med att säg att allt är bra med mig och att jag tycker om La grave men längtar lite hem.

Har varit här i två veckor nu.. Men tänker iaf berätta hur vi har rest.
Började med att vi åkte från glyfada till patras, där vi tog en båt som tog ca 24 timmar över till Anacona, italien. Därifrån började den långa bilresan till la grave. Vi åkte rakt igenom Italien. Upp mot Milano. Tog ca 7 timmar, 70 mil.
Det var iaf resan.

Det som vi har gjort här är väl ganska mycket. Vi har varit till Briancon och shoppat, vi har varit till ett ställe och åkt lite pulka, bakat, kollat på film, klätt julgranen osv..

Just nu är barnen på skidskola med Pelle och Ayse så att jag fick lite ledigt. Man jobbar ju iaf 24/7! Man får dela många fina saker med barnen och sr dom växa och lära sig saker. Men ibland vill man ha lite tid för sig själv som man aldrig hinner ta!!

Ska försöka sätta in bilder så att ni får se lite grann :)

Puss


Bloggtorka

Bloggtorka, i know... Kommer ett långt inlägg någon dag om allt som händer och hur vi har rest! Hoppas allt är bra med er!

Frankrike är bra på många vis, men just idag längtar jag hem bara för att man missar så mycket..


Fredag 2/12-11

Dagarna går sjukt fort här.. Idag åker vi mot Frankrike. Så kommer inte ha nå internet. See u guys!


RSS 2.0