Minnen <3

Satt precis inne på FB och kollade på massa bilder från tider som var för inte alls längesen och bilder som var för ett bra tag sen. Och jag kan inte sluta le, jag kan verkligen inte göra de! Vilka minnen man har från olika tider! Man vill bara tillbaka och återuppleva dom igen! :D Skulle till och med kunna börja gråta för att minnen är såååå underbart fina! :'D
Men nu är det ju inte nära till nyår! Shit, vad det här året har gått fort och vad mycket som har hänt? ;O mest bra saker måste jag säga! :) Det här nyåret ska bli bättre än förra! ;) hahaha, shit vad roligt förra nyår va ;D Hahha :D MINNEN säger jag bara! ;) hahah.
Tror jag ska hitta på nå bra saker som mitt nyårslöfte! Några saker som gör att jag blir en bättre människa! :)

Nej, dax att åka till Ulla och Sören!
Vi hörs ;)
Pusss, Mikaela

p.s I miss you really much, lets fix it! ♥ d.s


tisdag

Praktiken inte slut än, väntar på att jag ska få vara med på koferens som börjar halv tre.. Så då kan jag lika gärna sitta inne på datan :D
Har skrivit mycket på min rapport.. Men just nu går det lite segt..:S Men kommer väl igång iaf.. Har iaf skrivit 4 sidor! så det är alltid ngt! :D Så det är bara att kämpa på!
Men iaf, idag så har jag varit och åkt pulka men ett gäng barn. Var nästan inga olyckor förutom att en kille började blöda näsblod :/ Han körde rakt in i staketet.. Så det avr tur att det inte var allvarligare än lite näsblod! :) 
Farmor fixar hästen idag.. eftersom jag slutar så sent och sen ska vi på middag oss farmor syster Ulla. Trevligttrevligt! :) 

Satt och spanade in tävlingsterminen.. Såg att det fanns en tävling reda 9 januari i båstad.. Skulle var grymt kull att åka dit! Sen såg jag att det fanns andra tävlingar helgen efter neråt i landet.. Är verkligen super sugen men får se hur det blir. Men det blir garanterat tävling den 12 februari i Avesta! Så det ser jag framemot iaf! :D KUNG! Ser framemot ett kanon år med min lilla pärla! :D

Allt går bara viljan finns och finns den inte så går det inte. Min vilja finns iaf! ♥ 

Puss, Mikaelaaa


what if?

Riktigt bra låt! Jason Derulo <3

Måndag

There's so many wars we fought
There's so many things we're not
But with what we have
I promise you that
We're marchin on
We're marchin on



Har inge kul och berätta just nu...
Så det fick bli en text hur marchin on, som är sjukt bra låt! Jag verkligen älskar låten! 



Pussss, Mikaela


HELGEN! <3

Helgen har varit grym!
I fredags så var det mest fredagsmys med familjen :) MYS!


I lördags så var vi på globen horse show hela dagen! det bjöds på dressyr på morgonen, där Raderas pappa var med! Han var riktigt fin måste jag säga! Sen när dressyren var klar så gick vi över och till globen shopping och där vi käka och Elli shoppade lite. Sen gick vi in i globen igen där den stor häst shoppingen var! :D Sååå mycket folk och sååå mycket saker som jag vill ha! Köpte ett vintertäcke till radera med hals, en jacka och en väst till mig själv :) Hittade också ett bara stigbyglar för 2000 spänn som jag verkligen vill ha! Fick testa dom och man fick världens stadigasta skänkel. balansen blev också bättre eftersom man fick stadig skänkel! Sååå snällla GE MIG! :D
Efter shoppingen så började nästa show vid 19! Vi satt högst upp i globen, verkligen högst upp! Folket där nere såg ut som små myror ;) haha. Men man såg verkligen super bra! Det som var med på showen var internationell hoppning både 150 och 140. Sen var det tävling i fyrspann, såå grymt kul att se och man fick klappa händerna grymt mycket och skrika så jag vara alldels röd om händerna xD haha. men det var kul! Dessutom spelade dom pepp musik så jag blev bara ännu mer glad! Sen var det kvällens höjdpunkt som var när en kamel kom in och gjorde galoppombyte varje! Och för er som inte vet vad galoppombyte är.. Så är det att man byter från höger galopp till vänster galopp i varje steg som hästen tar. Hoppas ni förstår hur jag menar? annars fråga :D  Iaf, den här kamel var sjukt duktig! Inte ens radera kan göra galoppombyte i varje :o Hahah. Men det var kul och se iaf! :)
Sen åkte vi hem, kom hem typ vid 1 på natten... Så då hade man varit i globen från 9 på morgonen till halv 12 på kvällen! så man var ju en aning trött när man kom hem, men va fan gör de om 100 år? :D 
Så nu ska ni få lite bilder.. Inte världens bästa kvalité men jag lägger ut dom iaf! :D
 <3

 Raderas pappa!

 Hoppning

Idag så hade vi sovmorgon, eller jag tog mig en sovmorgon till halv 11 :D välbehövligt om jag säger så! :) Så det blev sen frukost. sen har vi kollat på lite hästhoppning på TV. Apropå hoppning, så har jag fått en ny idol! Douglas Lindelöw! Han är bara 19 år och tävlar redan upp med eliterna! Han kom före dom flesta duktiga ryttarna idag, han kom tvåa och det såg inte ens ut som att han red på det bästa som han egentligen skulle ha kunnat! snygg är han också ;) eller inte snygg men söt :) hihi. Hans hästar är också grymt fina. Jag vill också vara upp på den nivån och höra alla skrika ens namn ;) Hur GRYMT hade inte de varit? :D
Sen har vi käkat fett gooo mat, nå kött som farmor gör väldigt bra!
VId halv tre blev det stallet för att vid fem så hade jag hoppträning för Anna-Karin. Som gick hur bra som helst! Anna-Karin tyckte att det bara var ut och köra på med tävlingar!!! Så nu kööör vi säger jag bara!!!! :D Ååå, jag är så glad!!! Hoppade en oxer på 130-140 :D Och så högt har jag aldrig hoppat med henne så ni kan ju tänka er att jag var nöjd! Världens bästa häst är vad hon är! ♥
Så nu har jag precis kommit hem, fryser som fan.. men ska snart gå och basta! Niice! Sen ska jag fortsätta med rapporten och förebered mig inför mina lektioner som jag ska ha den här veckan. Hoppas det går fint. 
Så det här var min UNDERBARA helg! Och om exakt en vecka så är jag inom dalarnas gränser igen. Känns fint att träffa alla igen! :)  

Om man inte är som vanligt, hur ska man då kunna bete sig som vanligt? :s det är något som jag ska klura på en vecka så att jag kan vara den jag är/var.
Nej, nu ska bitterfittan mikaela försvinna.. Eller vad säger ni som har stått ut med mig dom senaste månaderna?

Nej, nu väntar bastun! Blir stolt över er om ni orkar läsa igenom hela de här inlägget med de har varit mycket som har hänt. :)

Pusssss på er!
Ni är ALLA bra för dom ni är, och då menar jag verkligen ALLA!
 // Mikaela


Fredagsmys

Dagen har varit kanon! Praktik, käka, stallet och nu mys med Pappi, Elli, farmor och farfar. :) ♥
Har inte hänt något speciellt som jag vill skriva om...
Imorgon finns det säkert mer saker att skriva om för dååå är det globen som gäller! :D Hur grymt är inte det att vara omringad utav männiksor med samma intresse?! Fast på morgonen är det bara dressyr... :S men det kan ju vara bra att se och lära sig utav de. Men på kvällen då blir det HOPPNING! :D Men det bästa av allt är att jag får umgås med pappi och elli! ♥

nej, nu ska jag vara social med dom andra! :) Sååå ha det gött! :)
Saknar er...

pusssssss, Mikaela

 


Marchin on!


Torsdag som i torsdagsmys

Dagarna rullar på..
Idag har jag bakat lussebullar och pepparkakor! Riktigt gooo deg var det iaf! :) hahah. Så nu har vi haft torsdagsmys.  

Imorgon kommer Pappi och Elli! ♥
På praktiken imorgon så ska barnen åka skridskor, så får se om jag också ska göra de.. Men eftersom jag är såå dålig på att åka så återstår det att se. Många utav barnen har frågat om jag hejar på Leksand och om jag känner någon som spelar i a-laget. Men så fort jag säger något namn så vet dom iaf inte vem det är. Sen är det en tjej som spelar och då frågade hon om jag spelad så då berättade jag att jag hade många i min klass som gjorde de. Så då kom den naturliga frågan efter om dom var bra, så tjejer jag sa att ni var bra så se till att vinn lite nu! :)
I helgen blir det som sagt Horse show med pappi, elli, farmor och farfar. Hoppas det blir mycket shopping och mys! kanske några julklappar? Och på söndag så blir det första hoppträning på läääänge! Kommer bli awesome! :) 
 Dax för duschen nu, sen blir det sängen och kanske prata i telefon med både marina och Alex, kan behövas..



pusssss, Mikaela


Älskar låten!



Älskar låten bara för att den stämmer sååå mycket, iaf en del av texten!



Hur?

How can we fix it?
How can we live with it?
How, how, how?
I wish I had some answers..
I really do.

pusss, Mikaela


<3

Never give up!
Those were the words and you gave them to me,
You gave them to me and now I give them to you



Min dag har varit helt okej! Praktiken flyter på och nästa vecka ska jag ha flera ledaruppgifter. Kommer nog gå ganska bra om jag är väl förberedd.
Just nu så är det ju typ snöstorm här i Vaxholm.. Sjukt kul med snö men ändå väldigt drygt med täckbyxor och tjock halsduk och massa sånt.. Så idag på rasten, så var det lite snöbolls krig, det gillar vi! :)
Va i stallet också, och jag säger bara BOCKHÄST är vad jag har! Hon är mer upp i luften än på backen. Så jag har sjukt ont i ljumsken eftersom jag landadade på den mitt på sadeln, men tur är väl att jag sitter kvar så att jag inte gör mig ännu mer illa.
Har också prata med Alex, eller jag pratar med henne just nu :)) har pratat i typ 2 timmar men man har så grymt mycket att prata om, som vanligt! Alex, du är bra! <3

Imorgon blir det lussebulls bak med farmor :D Wiie! Guuu så gott! :)
Trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag saknar lekke mer än vad jag trodde. Helt sjukt..

Tack Nicole, för hjälpen med blogg den blev verkligen super fin! <3

Pusss, Mikaela


onsdag

Lets all stop
before our friendship
is lost forever.


Tisdag 23/11

Dagen har väl varit helt okej.. Fast den känns ändå för jävlig. Varför finns tankar för? Har sååå många frågor så många tankar som jag vill ha svar på. men vet att jag inte kommer våga fråga dom.. Inte just nu iaf, inte face to face eller i sms iaf. Alldels för rädd för svaren som kan stå. 

Du som tog mitt hjärta
Ge tillbaks det helt och rent
Och jag hatar att jag älskar dig
Så att jag nästan kvävs
Här i min ensamhet
.......
</3





..

Tears are falling from my eyes
Why did it have to happen
Why did it all have to end


broken

Du är bra
Du är bättre
Du är bäst

Saknar dig mer än du tror...

Vill ha dig här bredvid
mig nu
Så att jag kan krama
om dig och säga hur
mycket du betyder
för mig som vän
Jag vill kunna
prata som vanligt
utan att behöva
försvara mig
Jag vill jag vill
sååå mycket!


Det är lättare att börja än att sluta.
Lättare att hoppas än att se sanningen.
Lättare att sägas Hej istället för Hejdå, jag valde den svåra vägen.
Nu är du borta, men jag älskar dig - Min syster kan skriva, och det hon skriver är sååå sant! 
Det är alltid lättare att göra så att man själv mår bra genom att börja, hoppas, säga hej ja allt som gör saker poisitiv för sig själv. Det är inte så lätt att sluta göra ngt när man väl ha börjat.. Det borde alla veta vi det här laget. 

 saknar dig! :( <3


HELGEN

Helgen har varit grym!
I fredags så var det älvsjö mässan som gällde. Fick träffa min älskade kompisar.  Man fick se många olika högskolor som man kunde gå på. man tog massa tidningar där det stod massa faka men har fortfarnde inte hunnit läst igenom dom.  Efter Älvsjö mässan tog vi bussen hem till Vaxholm. Åkte ut till hästen med marina och alex. sen hem igen och hämta upp farmor och åka till pizzerian för att hämta hem pizzan :D haha. där kan man ju säga att man skämde ut sig. satt säkert 8 snygga killar där inne och så kommer vi med värsta slooo kläderna. Liksom gummistövlar, mjuskisbyxor, min vinter ridjacka som inte är speciellt snygg. haha, men men ett skratt förlänger livet.
I lördags så drog vi in till stan. Där vi träffade Hanna för en lunch/middag :) Det var en sååå sjukt rolig grej som hände! Man får ju sån grejer som ska lysa och pipa när maten är klar. och marina och alexs mat tog så lång tid på sig så dom tänkte att den där lilla grjejen behövde lite omsorg ;) så marina börjar ta på den och alex lägger handen över marinas hand och helt plötsligt börjar gejen att vibriera, pipa och blinka. Och tjejerna skriker rakt ut, riktigt högt också. Vilket gör att det blir knäpp tyst i hela cafét :P Hahha, tror aldrig jag har skrattat sååå mycket som jag gjorde då! Satt ssäkert och skratt i 20 minuter efter det att det hade hänt :D 
Sen gick vi och träffade Maya på stureplan sen gick vi till malins lägnhete där vi skulle fixa oss inför utgång på lobbyn :) var kul, men kunde ha varit roligare om vi hade varit kvar längre men eftersom min farmor och farfar trodde att den sista bussen gick vi 1 så fick vi gå tidigare.. men men det var kul så länge det vara. Sen spelade dom en kung låt som typ bara går ojojojojojoo och är sjukt bra men jag hittar den inte :(
Så idag var det dags för mina favorit tjejer att åka hem. marinas pappa kom och hämtade henne här i Vaxholm, riktig rolig prick de där! Följde med till centralen när alex och även hanna skulle åka hem vid 2. Höll på att börja gråta när jag såg tåget åka.. Ni tjejer är verkligen bra! <3
Så idag har det varit en sån där dag nä jag kan börja gråta för vad som helst.. dessutom så är jag sjuk, har grymt ont i halsen :(

men helgen har varit kanon bra! Kunde inte bli bättre! Puss på er tjejer! <3



vad gör vi???

Nuuuuuuu kör vi!!!
 älskar er brudar!!! <3

Alexandra och Marina<3

Är super duper mycket bättre än mig, är grymt avundsjuk..

De har aldrig haft en kropp in smetad i smör..
De har aldrig sprungit nakna genom kvarteret..
De har aldrig tappat tvålen i en gemensam dusch..

Och de har aldrig
haft gummistövlar på sig när de handlar pizza i Vaxholm och samtidigt försökt ragga..


Men vet ni .. Ni har heller aldrig försökt !

Puss på er allihopa, som faktiskt har försökt och vågat !


Att Våga Är Starkt, tänk på det!

woohooo



Sitter i malins lägenhet och lyssnar på malins skön sång och kollar på hennes klädsel tills imorgon! hahahaha håller på skratt ihjäl mig ;) härlig tjej det där! Hon har också fixat in oss på listan på en klubb på lördag :D hur underbart är inte de??? :D wiiiieee! :D
NEj nu ska vi sova! :D
nattinatti, pusssssss

Magic!


killar

Är bara tvungen att skriva ett inlägg till ;)

Asså jag är medlem på en sida som heter badoo.com där man får kolla på olika killars (tjejer om man nu vill de) bilder och så får man skriva i om man vill träffa dom eller inte. Det är faktiskt rätt kul och sitta och kolla på både ögongodis och riktigt fula killar!  men asså helt seriöst, varje kille som jag trycker ja på bor ju fan ner i skåne eller småland?? Vad fan gör dom där nere när dom kan bo lite längre upp! Så nu alla snygga killar komsi komsi närmare dalarna! Annars får man fan flytta neråt så att man kan träffa dom! :) haha.

Ointressant inlägg men ni kan ju bli medlemar så får ni se att det faktikst stämmer att snyggingarna bor neråt i landet ;) fast det kan ju bero på att det bor mest folk där också ;) haha.

Neeeeeeeeeeeej nu måste jag typ sova egentligen ;) men det gör jag sen någon gång :P haha.

kärlek i massor!

wiiieeeeehooo


Stockholm i mitt hjärta - Petter! Lyssna på den låten! Den är verkligen grym! :D


Skönt att min huvudvärk har gått över lite nu iaf. Borde egentligen iinte sitta inne på internet just nu, måste skriva klart enkäterna som barnen ska få imorgon.  Sen väntar jag på samtal från världens bästa LINA! Wiiie :D

Imorgon ska jag in till stan och sov hemma hos malin så att jag slipper gå upp tidigt på fredagen! :) Kommer bli mys! 

Har inte så mycket att skriva... men det är BARA två dagar kvar så kommer det massa udnerbara människor till THE CITY ;) kan ju säga att jag längtar flera varv runt jorden och lite till :D puss på de! <3


´´

Huvudet värker och jag vill bara lägga mig under täcket och försvinna för en stund :( Blääääää!


Det går bra nu!

Ååååååå, min häst är verkligen bäst! Jag förstår inte att hon helt plötsligt kan gå själv ut i skogen på ett helt nytt ställe :D det är så jävla underbart! :D Dessutom så hoppade jag 5 ½ för någon dag sen och hon tycket det var skit kul och hoppas som fan :D hoppade runt 1.20-1.30 det högsta som jag har hoppat med henne :P Wiiiie ;)



Dagen har varit bra annars, dagen har gått i ett :D Allt kul att ha något att göra. Snart ska jag ut och springa lite, HÄRLIGT! Måste ligga i nu så att man orkar springa en mil den 27 mars på med JB och mammorna! :)
Kom precis på att man kanske borde plugga lite matte, men jag fattar fan ingenting av phytagoras sats... ¨Någon som kan hjälpa mig? (a) :)  Dessutom så tror jag att vi har samhällsprov när vi kommer tillbaka... Vilket ger mig ångest för jag måste verkligen börja prestera bra på dom lektionerna så att jag får mitt jävla MVG som jag hade i 1:an! Så det är kanske dax att börja plugga på det också! Asså, känner att jag börjar komma in i rätta takter igen, men det är såå tråkigt att plugga så att jag kan spy på det snart! tur att det är så lite kvar på 3:an! fast på ett sätt är det ju rätt chilla att gå i skolan om man jämför med ett jobb som kräver en massa av en.

Har också gjort som Marina och sökt in till att bli au pair ett år, Åker nog i oktober och blir borta ett år :D Men vi får se hur det blir med de, trots allt så kommer jag ju gå på college (stavning??) där :P SNYGGA KILLAR!!!!! :D hahha. nej nu ska jag inte vara sååån ;) Man får ju tänka på att man har ungar att ta hand om också ;)
Tänk man kanske hittar någon där och så kommer man bo där resten av sitt liv, hur underbart hade inte det varit???! :D Hihihi, en riktig snygging i såna falll ;)

Nehe, om man ska ta tag i och göra klart en till enkät, sen blir det ut och springa! :)
Ha det gott mina vänner! <33

Det går bra nu! Don't stop belivin! <3


4 dagar kvar!!

det är då bara 4 dagar till Alex och Marina kommer! :D Fy fan vad grymt, underbart, kanon, looovely ja alla positiva ord man kan säga! så glad är jag att dom kommer! :D  ♥


Det verkar som dom flesta är nöjd och har gått vidare vilket känns skönt. Nu är det bara att blicka framåt, och se att det snart blir bättre. Eller jag hoppas på det iaf, men man får ju inte hoppas för mycket för då blir man bara för besviken...
Åå, jag känner mig just nu sååå glad, vet inte varför men är bara det. Känns som att det är flera ton som försvunnit från mina axlar! men samtidigt så vet jag att det närsomhelst kan komma tillbaka, men inte med samma känsla utan nu är det känslorna om hur det kommer bli sen. Känns så enormt konstigt att inte prata med dom man har prata med varje dag, men det är så det får vara ett litet tag även om det är förjävligt tråkigt! Vet inte vad ni tycker men det är så jag tycker. Och om ni förstår, så vill jag att ni ska veta att jag faktiskt saknar er, men att jag inte orkar hålla på som det har varit. Och jag vet att ni inte heller har mått bra, för det gör ingen människa när det händer sånna saker. Men hoppas ni har det bra trots att det har blivit som det blivit... :) 
Vi hörs när vi alla är redo? right? 

Haha, Asså jag tror jag döööööör! Just nu skulle jag önska att jag var 11 år! Har nämligen fått ragg av ett gäng 11 åringar ;) hahah, dom är så underbara! :D 
En kille kommer fram till mig och säger ngt på spanska och jag frågar vad det betyder och killen bara: Det betyder hej snygging på spanska ;) Sen så tar han fram hand och så gör vi ngt handslag och då frågar han om jag vet vad det betyder, och jag svara nej och han ba: tjeeeeeeeena snygging ;)  vad ska man göra när det blir sådär? man kan ju inte dirket driva med? Så jag skrattade lite bara :P haha. 
Sen är det ett annat gäng killar som frågar om jag är tillsammans med någon och jag svara nej eftersom det är så det är.... Sen börjar dom tjatta om att jag ska säga vad mitt ex heter och om jag skulle säga vad person heter så skulle dom leta upp hans namn och ringa upp honom och skälla ut honom för att han hade gjort slut med mig.. Goooa ungar de där! Under tiden som dom försökte få ut mig massa namn så satt jag och kollade en bok så säger plötsligt ena killen, bläddrar du en sida till så tror jag att du lebb, och shiiiiit vad jag skratta och la ifrån mig boken :P haha. Det är sjukt hur mycket 11 åringar kan om sex, det satt liksom och snacka om att tjejer använder strap on om det är lebbar och att bögar stoppar upp kulor i röven på varandra.. Inte vet jag om det är sant? Någon som vet? ;)  
 
Aja, nu måste jag verkligen fortsätta med mina enkäter... wiie vad kul :D eller näää..

Alla kärlek till er ALLA! ♥

ALANYA

Bara för att jag saknar alanya sååå mycket så får ni lite bilder ;)












lördag

Hej hopp gummisnopp, jag vet att ni gillart ;) haha, nej då jag ba skoja ;D

men men min dag har varit helt okej, varit på stan och kolalt runt i massa olika affärer sen tog jag bussen hem igen.. Farmor och farfar är på monsterjam med små kusinerna så dom kommer väl hem snart och då tar jag bilen och åker till stallet och pysslar om min pärla som för övrigt var helt tokig igår när jag red. Hon var mer upp i luften än på backen :D men men det är jag ju van vid så det var bara att rid på som vanligt :P thihih. Sen när jag kommer hem blir det middag med farmor och farfar + små kusinerna! MYS!  

Jag är på sånt jävla danshumör så det finns inte!!! Satt på bussen och lyssna på massa sköna låtar som gjorde att jag bara ville ställa mig upp och shaka :D men det kan man ju inte göra ;) haha. Så nu väntar jag tills om två helger då jag och malin t ska ut och göra sthlm osäkert :D wiiie säger jag bara! Då ska vi shaka ruooompa på 107,5! :D

http://www.youtube.com/watch?v=oBhj-Tv4WHI
http://www.youtube.com/watch?v=fve_Vmu5uqY
http://www.youtube.com/watch?v=LntFUJP7bdg
http://www.youtube.com/watch?v=bt4ixiUteNM
http://www.youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA
http://www.youtube.com/watch?v=9rG6jgJAmh4
http://www.youtube.com/watch?v=fp6YSp_985A
http://www.youtube.com/watch?v=99vGp_wMcbQ
Några låtar som får en på bättre humör och man bara vill daaaaaaaaaansa :D I like it ;)

Pussssssssss Mikaela


,.,.,...

Livet är som det är utifrån de val du gjort. Vill du ha en förändring måste du göra andra val än vad du tidigare gjort. right??


 OM EN JÄVLA VECKA SÅ ÄR JAG MED VÄRLDENS BÄSTA ALEX OCH MARINA!!! :D Fy faaaaaaaan vad UNDERBAAAAAAAAAAAAART!!!! :D Jag håller på att längt ihjäl mig! Shit vad vi ska mysa, prata skit och allvar, vi ska helt enkelt göra det vi är bäst på att vara dom vi är!!! :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :D


 Pusssssssssss på liiivet som är helt okej nu faktiskt!!! :D

  Älskar er brudar! <33

hinner inte blogg senare

anledningen till att jag inte kan blogga är att dagen kommer gå i ett idag, rätt skönt för då hinner man inte tänka så mycket.
Börjar 09,20 idag och då ska jag börja med min undersökning, vad de blir får ni väl reda på redovisningen i skolan eller så skriver jag de senare. Sen efter praktiken ska jag till stallet snabbt som fan och sen hinna med en buss som går vid 4 in till stan för då ska jag träffa världens bästa Malin Törnblom! :D Kommer bli skönt att umgås med någon och inte någon som är antingen för gammal eller för ung :P

Segla jorden runt skulle jag vilja göra!

 Är hon inte underbar så säg! <3


har du tänkt på din egna begravning?


Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss....



.-.

Tack hej, fuck dig


praktik

Ungarna är ju bara för underbara ;D sitter vid ett bord med ett gäng barn så frågar ett utav barnen vart jag kommer ifrån och jag svara leksand. Och då säger en annan; jaha, men det ligger ju i småland. Så då sa jag nej, det ligger ju i dalarna. Så svara barnet tillbaka: Äh, det är ju samma sak ;) shit vad jag garva asså :D
Så Dalarna och Småland är samma sak, de ligger ju inte åt varsitt håll eller så ;) men men, man kan iaf få skratta lite :D
Dagen har varit grymt skön, fick hjälpa till lite med matte och engelska.. Shit jag måste verklihen frescha upp mitt minne när det gäller engelska :P hahah. Bara sådana förkortningar som låter som olika ljud och ska blida ord, jag fattar ingenting utav de. Tror jag behöver en personliga engelskalärare :D Ska nog skaffa någon, tror jag :D haha.

Är så glad just nu, vet inte varför men är bara det! Kan var för att jag slipper Leksand och bara få vara själv och tänka över allt som hänt och händer om mig. :) 
Sen känns det också som att dom här veckorna kommer gå fort så då får jag äntligen träffa dom människor som inte kommer ner hit som jag saknar!

10 dagar tills Alex och Marina stannar över helgen! Underbart! Då får jag också träffa JB ;D <3
17 dagar tills JB ska stanna över helgen :D

SÅ NEDRÄKNING PÅGÅR BRUDAR!!! :D ♥

wiie


Be yourself, thats perfection.


Precis kommit hem från första dagen på apun, känns faktiskt riktitgt bra :) Alla är trevliga och barnen är riktigt roliga :P Men shit vad trött man blir av att observera allt och verkligen försöka komma in i deras rutiner! Dessutom så kom jag på mig själv att jag måste friska upp mitt minne om vad olika ordklasser är för ngt.. Haha, när dom började gå igenom de så fick man verkligen tänka igenom vad det var. men men det är tur att man får friska upp minnet lite!

Hahah, en rolig sak. igår när jag var i stallet så började jag prata med en tjej där som frågade vart jag kom ifrån och då sa jag Leksand och hon ba: OJ, har du åkt så långt?! enda från norrland? :o Shit vad jag skratta när jag gick där ifrån ;) dom tror verkligen att vi bor hur långt som helst upp i landet men det är typ bara 30 mil till leksand från vaxholm! ;D roligt var det iaf!

Snart är det dax att åka till stallet :) Hoppas min pärla sköter sig, ska ju rida för första gången i ridhustet, och varje gång jag kommer till ett nytt ridhus så brukar hon ställa sig

2010-11-07


Kärleken är något speciellt men Vänskapen betyder så mycket mer! <3

 

Ligger i min nya säng hemma hos farmor och farfar. Det är verkligen världens minsta om man jämför med min underbara säng där hemma. Men jag trivs ändå :) 
Var ut till min pärla imorse och hon verkar trivas riktigt bra, hade både käkat och druckit. Fick också reda på att dom fixar alla ut/in-släpp, riktigt skönt!  ridhuset är verkligen as stort, så att där kommer jag ägna min tid och verkligen knega på! Så att både hästen och är i form när vi kommer tillbaka till Leksand. ridvägarna verkar också bra, fanns tydligen en runda på 8 km :D perfekt!

Imorgon blir det första praktik dagen, är faktikst lite nervös.. men jag hoppas på att det går bra och att jag kommer trivas :)


Underbart

Sitter just nu i bilen påväg till Sthlm. ska snart få testa att köra lite transport så får se hur det går men förhoppningsvis går det kanon om pärlan där bak kan stå still ;)
Radera måste var den bästa hästen, hon skötte sig kanon på våran första tävling! Nolla och det innebär att vi fick våran första rosett :D KANON! puss på henne!


Kvällen igår var riktigt lyckad! det bjöds på manliga strippor, dans och massa annat skoj! :D Var nykter eftersom jag skulle köra, men även fast jag inte var påverkad så är det ju bara att köra på som vanligt på dansgolvet ;) Att dansa måste ju vara bland de roligaste som finns! speciellt när man har ett bra gäng med sig som bara gör livet lättare! :D GRRRRRYMT ;)

Kom precis på att jag verkligen kommer sakna er som är kvar i leksand.. men va fan det är ju bara 4 veckor och tänk sen när vi tar studenten då kanske vi inte ses på hur läääänge som helst, så 4 veckor är ingenting! :P

puss och kram skumbanan! <3
 Världens sötaste!

woooao

You know that I love you so, I love you enough to let you go!  so Im already gone.
Känslorna är bortaaaaa. just so you know



Var i stallet i hela FM sen nu har jag packat åt mig men är verkligen inte klar :S fattar inte hur mycket saker man ska ha med sig.. Det är sjukt! Blir typ minst 4 väskor :O hahah, är man tjej så är man då lär man ha mycket kläder med sig så att man har lite att välja på ;) jag ska ju trots allt vara borta i 4 veckor :)
Vid 7-8 blir det "förfest" hos Hanna med tjejerna :) Sen bär det av till bowlingen!!! :D AWESOME! Hoppas killen är där från förra gången då ska jag fan komma ihåg att ta namn och nummer ;) thihihi. men ska ju vara nykter så då lär det ju vara lugnt :P

nej, nu ska jag fortsätta med packningen!
Vi höööörs!

p.s sorry om jag har varit sur på er utan anledning men ni vet hur jag har mått och jag älskar er för att ni orkar med mig när jag är som värst :)  Ni är verkligen världens bästa vänner! TACK! <3 d.s

Fest var de! ;)Fest var de! ;)

:))

Dagen har varit helt okej :) Har varit med Anna B, grym tjej det där! :D Får en alltid på bättre humör! :D Träningen för Kerstin gick sååå jävla bra så det finns inte! Inge bråk ingenting :D UNDERBART! Imorgon blir det en tur med Johanna och en heldag i stallet så att jag har allt klart tills på lördag då jag och Radera åker till Vaxholm! kommer bli GRYMT! Tävling blir det också på lördag, hoppas vi kan vinna våran första rosett ;) Imorgon ska jag och ett gäng taggade brudar till bowlingen där det är ladies night. Blir sista utgången på 4 veckor. Eller klart det blir någon utgång i sthlm när man är där ;)


 Allt går bara viljan finns, men finns den inte så går det inte.

 pussssssss


tröttt

Är verkligen grymt trött på livet! ja, verkligen på allt. Känns inte som att det är ngt som kan göra mig glad nu för tiden. Och det är illa, riktigt illa. Har aldrig känt så här förut att inget kan göra mig glad. finns det då någon mening med livet? ja, det återstår ju att se.. Kvällen igår var en riktigt jävla skit kväll rent ut sagt. Vet inte vad jag ska göra mer än att försöka se framåt som varje männiksa säger, men det är sååå jävla svårt! Vill inte att det här ska hända. Vill bara försvinna långt långt bort och om jag kommer tillbaka så ska allt vara som vanligt. jag ska kunna vara glad när jag kommer till skolan, jag ska kunna umgås med alla min vänner utan att känna att jag inte kan vara den människa jag är, jag vill kunna vara som vanligt. som det var innan. varför kan jag inte vara en som ser in iframtidn, då hade det här aldrig hänt. eftersom kvällen var jobbig och jag kunde inte sova eftersom jag hade grymt ont i magen och huvudet så bestämde jag mig för att sova ut idag så jag vaknade vid halv 12 sen bar det iväg till stallet. Och nu sitter jag och väntar på att pappa kommer hem så att vi kan åka till borlänge och kolla på mormors bil så att jag kan skjutsa Anna B till falun imorgon :) jag hoppas att morgondagen blir bättre än denna dag. Om inte så får jag väl se framåt, att sthlm är bara några dagar bort sen slipper jag leksand och allt i hela 4 veckor! fast jag vet att tankarna kommer komma upp så fort jag är själv och sitter vid min älskade laptop och ser allt som kallas minnen. Marina, bara så du vet så är jag grymt tacksam att du orkade lyssna på mig igår! TACK! Älskar dig! <3 Alex, Tack för att du finns! du är världens bästa vän! du och jag genom eld och vatten! Älskar dig till rymndens botten! <3

.

En vän fattigare..

:)

Igår så drog jag och älskade JB till Borlänge och tjockade oss på donken med lilla menyn och en glass på de. Grymt att få spendera tid med denna tjej!  Efter det så åkte vi tillbaka till lilla Leksand och var in på Statiol och köpte lite festisar ;) haha. Natten spenderades hemma oss mig med prat och badoo. hahah, det är sååå sjukt kul! ni borde testa! :)
Idag så har vi fixat med vårat projekt och varit jätteduktig och gjort klart tidsplanen och vi har mätt oss och varit till Life N' Joy och fått vårat träningsprogram! shit nu kommer vi bli fit for fight, eller vad säger du JB? ;)

Imorgon blir det ett besök i mockfjärd oss bästa Malin T, kommer bli kanon! efter det träning med Anna och Mamma sen hoppträning för Sandra.. Vilken fullspäckad dag, men det är väl så det ska vara nu när det är lov och man inte kommer träffa allt folk på 4 veckor :)


Tror det kommer ta tid, men om det är det som behövs så väntar jag. Vi ses om 4 ½ vecka. <3

puss


RSS 2.0