söndaaaag

Helgen har gått ruskigt snabbt!
I fredags var det mys med Alex en stund sen drog vi och hämtade Annaa B och då blev det pizza på amore. sen drog vi hem till Anna B och Lisa och kollade på lite TV och käkade godis. MYS.
Igår då blev det middag på bygatan med familjen, riktigt gott faktiskt! Under tiden som vi var på bygatan så ringde Malin T och det väntas spontan tripp till Lyckliga, så klart nyktert eftersom dom senaste gånger har varit såååå spårade. Marina var också med, shit vad man kan skratta åt den bruden! :D hahah. Var en lyckad kväll men mycket härligt folk!
Idag så blir det till att ta det lugnt och städa rummet. Kanske blir en tripp till gymmet om jag får med mig min kära mor.

Minnen finns kvar men allt annat är bort. Nu gäller det bara att hitta tillbaka till varandra som vänner. Eller jag hoppas på det iaf, att du också vill de?!  du kan väl höra av dig när du har betsämt dig. :) miss you!

pusssss mikaela


,,,,,,,.

sjuk jobbig dag idag... Och jobbigar blir den.. faaan vill inge mer nu. vill inte vill inte vill inte! Många människor som försöker förstå men det är ingen som kan riktigt sätta sig in i min situation.
Vill att du ska komma till mig och säg vad problemt är, vill inte höra mer saker utav andra om vad du tycker/känner eller vad fan du gör. För jag orkar inge mer. det har gått till en gräns där min styrka inte orkar
mer.

I livet finns det bara massa jävla problem, och jag hatar de!

,.,.,

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart
 


2010-10-27

Ska sluta bry mig, för det är så man ska göra för att allt ska försvinna..

NU! Hockey med marina och endas 10 dagar kvar till VAXHOLM!!! :D Vaxholm kommer precis i rätt tid, precis vad jag beehöver, en paus från leksand..

 


JB

Du ska veta att du inte är ensam, du har hur många vänner som helst som verkligen älskar dig! Och anledning tilll det är för att just du är DU och ingen annan! Det är du själv som har gjort så att folk litar och tycker om dig, ingen annan! Ibland så undrar jag om det verkligen kan finnas en så godhjärtad person som du? För det finns verkligen ingen annan som är snällare eller underbar som du!
Så kom ihåg min vän, du är inte ensam du har många många underbara vänner som bara vill dig väl!
Jag älskar dig, JB! och det kommer jag alltid att göra, just för att du är du och ingen annan! Puss på dig! <33333


radera

 världens bästa radera som ska följa med till Vaxholm och bo där i 4 veckor :) kan inget annat än bli super bra!

...

det är inte okej inte okej.. Jag börjar få en hemsk magkänsla och den är inte okej någonstans..
Blir det så som min magkänsla känner så vet jag inte vad jag ska ta mig till.. det enda jag vet är att jag kommer bli sjukt besviken och ännu mer ledsen än vad jag är...
Hoppas det är en falsk magkänsla annars kommer det försvinna ngt som betyder mycket för mig..


Något som är positivt iaf är att imorgon ska jag och Marina ha en myskväll med MASSA godis och film :D
En till sak som är positivt är att stallplats är fixad i Vaxholm så nu jävlar drar jag här i från och får semester från alla bekymmer och hoppas på att dom är borta när jag kommer tillbaka!

kärlek till er som betyder <3

..

Dagen har gått bättre än vad jag förväntat.. Visst det har varit grymt jobbigt men efter ett välbehövligt prata med Malin T om hur det verkligen var med mig så har det lättat lite iaf, alltid skönt att få prata med någon som förstår :) 
Vet inte hur jag ska fortsätta men som sagt det är bara en vecka kvar sen får jag vara borta från allt! Och det känns verkligen hur skönt som helst!!! tror det kommer kännas bättre när jag kommer tillbaka, förhoppninsvis så är allt som vanligt! Jag hoppas på de iaf! Jag hoppas att allt kommer vara som förut innan allt hände! Det är min största önskan just nu!

Vet inte riktigt vad jag skriva mer, så jag får skrev nå senare ikväll helt enkelt :)

pusssssss

Världens bästa Alex!

Alexandra Höglund, du är min bästa vän och jag älskar dig till rymdens botten <3

Den bästa vän man kan ha! Det är du min vän! Som du skrev till mig, Jag älskar dig till rymdens botten! <333

längesen

Vet att det var sjukt längesen jag skrev i blogg, men är inte den typ av människa som bloggar egentligen,... eMen känner att jag verkligen måste skriva av mig. Är inte så bra på att skriva men kommer iaf göra ett försök.

Mitt liv är verkligen upp och ner just nu. så mycket som händer och sker som egentligen inte ska hända i mitt liv. har verkligen inte planerat att ngt som har hänt skulle hända. Jag var inte så som person, det var inte Mikaela Hallén. Eller jo, tydligen, men bara för en kort sekund.. fast nu vara det ju inte bara en kort sekund utan flera jävla veckor som har både varit positiva och negativa. under dom tre dagarna som allt hände mådde jag verkligen super bra, tyckte livet var underbart. Men ändå så fick det mig att tänka efter, vad håller jag egentligen på med?? jag, mikaela hallén skulle jag verkligen göra det som jag har gjort? Har jag verkligen gjort de? tydligen så gjorde jag det och det känns bra. jag hade börjat acceptera mig själv för den jag var och inte den som någon annan ville att jag skulle vara.
Jag börjar undra när man kan betsämma sig för att styra sina känslor som man vill. Tänk vad lätt livet hade varit då! Då hade man bara kunnat säga till sig själv. Nej, nu gillar jag inte person längre och sen är det bra och så går man vidare i livet. men så är det inte nu och det är verkligen sjuukt jobbigt. Vet att det är många som vet hur det är, men det är speciellt för mig. Kan inte berätta här för man vet ju aldrig vilka som läser. men iaf, många utav min kompisar också samma problem att släppa någon som man gillar, tror egentligen inte att det går att bara glömma person och det som man har gjort tillsammans. Man måste bearbeta alla minnen och verkligen ha någon bra kompis som man kan prata med. Tur att jag har det iaf, annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till.
Apropå att ha kompisar att prata med är verkligen hur bra som helst, men tror varje människa borde tänka på när man pratar med varandra, för jag vet av egen erfarnhet att man blir sjukt nyfiken när person springer iväg och pratar men inte säger ngt till en själv. Visst man ska inte behöva veta allt men man får ju tankar som "tänk om dom pratar om mig" "tänk om det är ngt som jag verkligen behöver veta för att må bra" "tänk om ngt har hänt dom som jag verkligen älskar" . såna tankar får iaf jag.. brukar ni få såna? Om ni brukar de, kan ni inte berätta vad ni gör för att känna att ni inte är utanför. För när sånt här händer och man aldrig får reda på saker så känner iaf jag att man inte är med och man förstår ju inte riktigt vad som händer när det händer. man vill ju känna att man är delaktig. 

Har också kommit på en sak angånde alkohol, tror jag ska sluta med de för det som händer när jag är ute ångrar jag bara dagen efter. Eller iaf vissa saker. Man ångrar ju inte direkt att man strular med hur snygga killar som helst men allt det andra. Att jag ska börja gråta och var kaxig mot mina kompisar. Det är inte okej någonstans. Det är inte okej att hålla på så. Men gråten har kommit nu under den senaste månaden när jag har varit ut, vet inte riktigt vad det beror på men jag antar att de har att göra med dig men jag är inte säker. Nej, nu ska jag ta tag i mitt ruttna liv när det gäller den där skiten.

Ska bli så skönt att vara i Vaxholm i fyra veckor och ha praktik. Bara tänka på hästen och ingen annan! Kommer inte känna en kotte förutom Farmor och farfar men vad gör de? Kommer bara bli skönt! Inte känna nå behov av att alltid vara tillhands för alla andra när man bara får tillbaka från vissa människor iaf.

sorry för ett riktigt klag inlägg och för att jag skriver som jag gör men det är så jag känner. Förlåt

Hej söndagsångest
/ mickis


RSS 2.0