You learn

Det är fredag och skulle jag ha varit hemma vid den här tiden för ett år sen. Då hade det varit FEST med klassen eller med andra vänner. För att fira att  det bara var 70 dagar kvar till studenten... Men istället ligger man i sängen och väntar på att få gå ner till sina nya vänner och ta en öl och lyssna på ett live band. Inte så dåligt det heller. Visserligen hade jag nästan  gjort vad som helst för att få vara med min klass och uppleva minnena igen! Att få sjunga och dansa och bara umgås med dom vore toppen!! :') but I guess that time is over.. Hoppas bara att jag får träffa alla igen så att jag får uppleva nya minnen. För det var ändå min klass som har gjort en liten del tilll den jag är idag. Dom har hjälpt mig en liten bit påvägen. Saknar er BF3 <3

Ridningen gick iaf super duper bra!!!! Den hästen som jag rider passar min ridning perfekt. Mycket ben och mitt rock n roll som Ebba skulle ha sagt! Dock måste jag säga att träningarna hemma är mycket bättre och mycket mer planerade! Här rider man fram lite som man vill i skritt, trav och galopp. Sen hoppar man fram på 2-3 hinder och sen direkt på en bana. och man travar inte ner dom. Utan man går ner till "rivern" och kyler ner benen.. Lite små konstigt måste jag säga.. Iaf för min del som är van att allt ska vara så perfekt.. Hmm. Lite krockar sådär...

Nu är det bara några dagar kvar till mina saknade kusiner Thea och Sara kommer hit. Och sen är det bara några dagra tills min fina familj kommer! Åå vad jag längtar till att ha ännu mer nära och kära här! Nog för att jag har Pelle men det är inte samma sak som att ha mamma och pappa här :') ( 0ch elli såklart) Nästan så att jag ska be dom att sova i min säng. precis som när man var liten. Elli och Jag mellan dom bästa föräldrarna som finns. Ibland önskar man att man var liten igen ;) Tror vi är way to bif for that now och mycket som ändras sen dess.. :(
Nu ska jag fortsätta med att kolla på film och vänta tills klockan blir 00.00 :)
Puss på er alla fina där ute!
Mina fina kusiner, syskon, grannar och hund! Love yooou! ♥

Run for your life

Hej hopp gummisnopp!
Igår var vi på cirkus! :D såg lejon, sälar, hundar, hästar och katter göra massa saker. Det var riktigt mäktigt att se! Fast det bästa var i slutet när en väldigt snygg kille med otrolig kropp kommer och gör akrobatik! Helt fantastiskt bra!!!!!
Efter cirkus, blev det bowling. Spelade dock inte. Överlät det till barnen och några från personalen :) mycket roligare att se på och se när andra failar ;) hihi!
Har ringt på ett jobb i Sthlm idag också.. Men dom svarade inte.. Så får ringa på måndag eller lite senare igen!!! Vill ha jobb i Sverige NUUU!
Om en lite stund tar jag bilen och åker till stallet. För här ska det ridas lektion!! :D awesooome!

Om jag ska ta och städa lite kanske.. Shit vad det är kul och vara mamma ;) haha!

Puss i pannan!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1573072/images/2012/pic_196140130.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1573072/images/2012/pic_196140144.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1573072/images/2012/pic_196140166.jpg" class="image">


.

En till sak som jag stör mig på. Ena dagen så tycker man det och andra dagen så tycker man ngt annat. Varför kan man inte stå för det man tycker istället?! Halllååååå liksom?!


Komiskt

För att relatera till rubriken så är det rätt komiskt att antal besökande ökade bara för att man skrev av lite tankar.. Så vad tycker ni där hemma i Sverige? Finns liksom inga rätt eller fel, alla har egna känslor och tankar!!

Nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill ! See u later


people always leave.

Konstigt det där med vänskap egentligen. En dagen så är man as tighta och berättar allt för varandra och andra dagen då är man ovänner och när man ser varandra så lossas man att den är osynlig. (typ)
Kan ju tala om att dom vänner som jag har är världens bästa. Vet även att jag har två-fyra stycken som jag skulle kunna berätta allt för! Och dom har jag haft hela gymnasiet och en ännu längre. Vilket jag är väldigt glad över! Medan andra bara kommit och gått. Men det är väl så det är?! Eller har jag fel? Det har liksom hänt som saker som bara gör att det inte funkar längre. Visa vill inte vara ens vän för att minnen tar för mycket eller för att det har hänt ngt. På ett sätt känns det som att dom inte kan gå vidare. utan dom bara tänker på hur det var istället för att se framåt och att man kan hitta tillbaka som vänner igen.
Men finns inte vilja till det så går det inte. Det är så det är i alla lägen. (oftast!)
Kan tala om att jag är trött på att sakna dom som jag har mist. Jag är trött på att gå och vänta på att folk ska komma över saker och ting. trött på att ligga och undra om dom känner som jag.
Dom vänskaper som bara har försvunnit... Känns bara som en dröm. En dröm som kommer varje dag men som aldrig kommer bli verklig. But thats life I guess...
Slut på det här, känner att det blev ganska rörigt.. Men det får nu stå ut med. (Och Farmor & Farfar, bli inte oroliga eller ngt, jag mår bra! Bara tankar som kommer ibland!)

Dagen idag har iaf varit katastrof!!! Har kunnat skickat ut barnen genom dörren illa fort. Dom har gnällit, skrikit, gråtiti och varit allmänt jobbiga. Så idag var det väldigt nära att kolla flygbiljett hem! Nästan så att man inte vill ha några egna barn ;) Men samtidigt så vet man ju att alla människor har dåliga och bra dagar! Nej nu ska jag sluta vara så negativ.
btw... saknar mitt långa hår :(
Pusspuss

Fredag den 23/3-12

först vill jag säga GRATTIS till min vän JB som fyller 20 idag! :D Hoppas kvällen blir som du önskat och att du fått massa fina paket! :D  love you big time! <3
Sen ska jag fortsätta på detta positiva spår. För dagen har varit riktigt bra! Varit på bra humör hela dagen! Kan bero på att jag har fått hoppa! Hoppa med en jätte fin häst :) allt gick hur bra som helst. Dessutom att få väldigt bra kritik gör det ännu bättre. Sen att jag och hästen klick på en gång och att allt flöt på det, det är undebrart! Så ska dit nästa vecka och rida lektion. Fast då med andra. Typ som att rida på ridskola. Hoppas dom ligger på samma nivå så att man slipper ligga och bara nöta. (Även fast det kan vara bra att fräscha upp minnet lite!) men ni kanske fattar vad jag menar? man vill väl komma framåt istället för att stå och trampa, right? ;)
sen gick jag runt och kolla i brincon. Kom hem med en tröja, armband, örhänge och två halsband! :) Känner att jag börjar bli fattig.. MÅSTE SPARA!
Ett utav dagens bästa vara idag vid matbordet.. Selinn är så otroligt söt och prata glad. Hennes mun går verkligen i ett. så det var ett stort plus. Hahah, bara för att hon snackar så mycket så att hon glömmer bort att äta, så har jag fått lura i henne att hennes tunga kommer bli svart och ramla ut om hon pratar för mycket vid matbordet.. Men vad gör man inte för att dom ska äta? ;)
En annan sak som var dagens bästa var att få prata med JB! :D Mycket att prata om. säger bara en sak, längtar tills jag kommer hem så att jag får kramaom denna goa vän! :* ♥


Nej nu ska jag hitta på ngt att göra medan jag väntar på att Pelle ska komma upp så att jag kan få gå ner och ta en ÖL i baren ;) hihi.
puss då

Saknar denna fina vän!


Glad Tjej!

Har precis ringt och bokat ridlektion!!! :D så jävla underbart! :D Ska få göra det jag älskar mest!
Det enda som är lite knepigt är att instruktören inte kan någon engelska.. undra hur detta ska gå! Hahah!
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeehooooooooooooooooooo säger jag bara :D

One more time

Nu har min fina vän Hanna åkt hem till kalla (?) Sverige medan jag är kvar här och knegar. Idag har det varit en ganska lugn dag. Då Thomas och Selinn har varit i skolan och Ayla hemma med mig och Pelle. Hon var sjuk igår och inatt, så då fick hon stanna hemma och ta igen sig lite :) Myst har vi gjort. Massa filmer! :) 
Imorgon ska alla barn gå till skolan, SKÖNT! för då blir det lite träning, ZUMBA ;) Sen ska jag väl tvätta och städa lite också.. inte så kul kanske, men något som behövs :) 

Imorgon ska jag ringa till stallet där barnen är och rider ibland. Ska fråga om jag skulle kunna få ta privat lektioner någon förmiddag. Vore underbart roligt att få hoppa och umgås med dom härliga djuren!
Och nu längtar jag till midsommar! För då kommer ev mina nya vänner från England och hälsar på plus att Hanna och compani kommer. Sen hoppas jag förstås att mina trogna vänner från Lekke kommer! (ingen nämd ingen glömd!)
Time for a movie, XXXXX
Bilden har Joakim Sundh tagit ;)

MIN FINA VÄN

Här kommer ett till inlägg. Detta Inlägg ska jag berätta om min underbara vän JB!
JB är en helt fantastisk vän som allt finns där. Hon kommer alltid med smarta tips och lösningar när det är ngt som inte står rätt till. Hon är den som man kan prata med om ngt har hänt! och jag kan säga precis allt till henne!
Att vi hittade varandra i gymnasiet betyder verkligen allt för mig! Att vi inte var vänner innan och inte ens gillade varandra är väldigt konstigt. För vi är egentligen ganska lika! Inte lika i utseendet men ibland i sättet att vara eller saker som vi tycker om att göra.
Alla minnen med denna människa är faktiskt sååå jävla grymma! Visst har vi haft våra up and downs men vilka har inte haft det liksom?! Det har bara gjort så att vi har kommit varandra närmare.
Just nu är vi flera hundra mil bort från varandra, vilket känns väldigt weird.. För vi har alltid haft max 20 min ifrån varandra. Om det har varit ngt fel så har vi alltid kunnat träffa varandra. Miss that!
Så ni kan ju bara ana hur mycket jag saknar denna fina människa? Men jag vet, när vi ses när jag kommer hem igen.. Då kommer allt vara sig likt. Då kommer M&M hitta på nya underbara äventyr och skapa massa med nya minnen som kommer ligga en varmt om hjärtat!
och det sista jag vill säga, från botten av mitt hjärta; JAG ÄLSKAR DIG JB, ALWAYS AND FOREVER!! <3
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


17:26

Här kommer ett litet inlägg bara för att syrran har klagat... ;)
Idag har vi:
solat, solat, solat och solat lite till ;) Det har varit som en sommardag i sverige! har gått runt i shorts och linne!
Har får ni en bild:

lovely

Inte mycket som händer här borta.. Det gamla vanliga liksom. Men idag har vi iaf varit i Briancon och badat. Riktigt roligt faktikst! Sen åkte vi och shoppa lite, kan lägga ut bilder en annan dag. Köpte även present till JB som fyller år den 23! :D Så snart kommer det ett paket till dig kompis!
Förvörigt så önskar jag mig peace and love biljett! ;) Vill se Rihanna och umgås med min fina vän JB! plus alla andra fina människor!
Nej, nu ska jag fortsätta skriva av det Hanna har skrivit ;) hahah
Pusss

Redan inne i mars?

Dagarna rullar på som vanligt. Uppe med tuppen, hämta eller klä på barnen, åka till skidskolan, komma hem, göra lunch och sen blir det andra aktiviteter på eftermiddagen. Så ser iaf dagarna ungefär ut nu när dom är lediga.
Nästa vecka börjar dom äntligen skolan! så då kan man få lite mer tid till sig själv att göra saker som man inte hinner. Den 17e åker även Hanna hem :( Sjukt tråkigt men det får helt enkelt bli mycket skype! Kommer sakna henne som fan!
men innan hon åker ska vi en kanon fest, för hon fyller år den 16e och då kommer det ett band hit som tydligen är jätte populära. Kommer bli niiicie :D
Ikväll blir det bullbakning. Ska lära Sophie att baka ;) Hoppas på mycket skratt och härligheter! :)
Har inte mycket mer att skriva mer än att jag saknar er här där hemma!
pussss /M

Torsdag!

Bloggningen är inte direkt på topp. Men det är mycket som händer under dagarna och när kvällen kommer så orkar man inte riktigt sitta och skriva.. Men det som vi har gjort under den här veckan är: Skidåkning och lek i badhuset! Det känns som att det har varit det enda vi gjort. Barnen går ju inte i skolan så det är verkligen inte en lugn stund!
Ikväll ska iaf jag och min fina kompis ha lite avkoppling. Ansiktsmask, Te, massa prat och sen så ska iaf jag BADA JAZZUCI! :D
Känns skönt att fått berätta. Få lite andra perspektiv och även få lätt på hjärtat. Och fått veta att man är bra som man är!
Nu ska Hanna berätta en rolig historia ;) Så måste lyssna! ;)
Pusss på er

RSS 2.0