One more time

Yey, haft en bra helg! Har spenderat den i Sthlm! Åkte hit med pappa i torsdags, åkte då till farmor och farfar. Sen åkte jag och mötte Anna på centralen och då drog vi vidare till Globen! AIK-Djurgården stod på schemat! Roliga match och såklart vann AIK! Wiiie! :D sen så kan man ju inte direkt påstå att klackerna var så speciellt mogna.. Men men.
Dagen efter var vi hos farmor och farfar. Åt mat och basta. Myspys!
Vid 4 drog vi vidare till Akalla och mötte upp JB. Drog vidare till kista galleria och shoppade lite grann och käkade mat. Sen kom Lisa och då drog vi typ vidare hem till JB och kollade på två (?) filmer :)
Resten berättar jag en annan dag.
Puss / M


Helgen

Helgen har varit toppen! Började med att jag och Lina hade en trevlig bilresa ner till huvudstaden, JB och Törnblom. När vi kom dit så lagade vi Tacos tsm och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Precis som det ska vara! som man har saknat dom. När man väl sitter där tillsammans och bara ser så fina människor och vänner, då är man bra lycklig!
Lördagen så jobbade JB, så medan hon var borta så drog jag och Lina till Kista Galleria och shoppade kvällens outfit. Myspys på de! Köpte även mat som vi lagade till JB och Törnblom. Kyckling med pommes blev det! MUMMA!
Efter käket så började vi fixa oss och sen började vi dricka lite smått. Vid 10 drog vi in till stan. Var meningen att vi skulle till PURE, men vi var för små :/ Så vi drog till Vickan. Det var kul, men hade lite för mycket i huvudet så det var inte den bästa utgången i sthlm. Men det bästa var ju helt klart att få umgås med två utav mina bästa kompisar! Vilket betyder mest.
Dagen efter drog vi till Vaxholm och hälsade på Farmor och Farfar! Käkade mat och hade det mysigt!
Det var min helg! Toppen helg men masssa kvalitets tid! Som verkligen behövs!
Tog typ inga bilder, så därför blir ni utan det i detta inlägg! Hoppas ni överlever ;)
Puss /M

Saknade Älskade häst och hund!






FREDAG!

yo!
Idag dra jag och Liiiina till STOCKHOLM! :D Vi ska träffa JB och Sandra och självklart the one and only Tööörnis ;)
Så ikväll ska vi bara myyyysssa och imorgon då blir det paaarty! Sen på Söndag så ska vi och träffa farmor och farfar! :D Mys! Taggad till 1000, brudar nu kör vi! :D

PUSSSS!

Ridning!

Tänk att det finns såna korkade människor. Hur kan man påstå att ridning inte är en sport eller att Rolf-Göran Bengtsson inte är värd att vinna jerringpriset. Varför ens säga så när dom själv inte har testa att vara uppe på samma nivå som han?! Eller att ens vara så negativ?  Hade någon utav dom andra vunnit så hade man väl inte sagt, "jag tycker att skidorna, skridskorna eller bollen skulle ha fått priset".FÅNINGT!!! Visst utan hästen så skulle det inte funkat, men så är det ju med alla sporter. right?! Utan den specifika grejen så funkar det inte att utöva sporten! Så jag tycker att ni som säger att enbart hästen skulle ha priset, har fel. Ni kan inte ha mycket innanför pannbenet.
Sen att ni säger att ridning inte är någon sport. Ta reda på mer fakta. Visste ni att det är en utav dom tuffaste sporter som finns?! När man är kring hästen/hästarna så finns det alltid en risk att du får en spark, ett bitmärke eller varför inte bli avkastad och dö. Eller hamna under hästen och bli krossad. Men visst fortsätt ni och säg att ridning inte är någon sport eller att det bara är att sätta sig upp och styra lite.
Kan tala om att man bildar grymt med ben och rump muskler, nu när man själ inte har ridit ordentlig på nästan ett år så kan jag berätta att mina muskler är totalt borta. Så nog fan är det jobbigt!
Så nu har jag fått avreagera mig lite. så nu är det bara att lämna det här bakom sig och gå vidare.
Pusss på alla fina hästmänniskor!
/En stolt ridtjej!

Sundsvall

Sitter just nu hemma hos Linn och Måns i sundsvall. :) Har varit här sen i Torsdags kväll. Var meningen att jag skulle åka hem idag, men när man är ändå är här så känns det som att man lär passa på att umgås, eftersom jag åker tillbaka till Frankrike och vet inte när jag kommer tillbaka igen. Men igår blev det först lite förkrök med musikquiz och öde ö. Riktigt trevligt och härligt att få träffa lite andra människor än dom som brukar festa i lekke. Visst har inget emot dom som man festar med i lekke men det kan vara ruskigt kul att få träffa lite nytt folk, right? ;)

Iaf efter lite förkrök, så drog vi ner på stan till Invito och snackade. Var meningen att vi skulle dra vidare till all star. Men då var man ju förstås för liten.. Så vi tog en taxi och åkte hem och dansade lite till epic sax guy. Skön rytm som går om och om igen i 10 timmar. Men fy fan vad nice att dansa till! :D  Ska sätta in den här så att ni får lyssna på den!
Nej nu ska jag vara social. Hörs, puuuusss!

Melissa Horn

Älskar låten!

i do love you.

Äntligen ska jag få träffa min kära vän Lina!! Ska in till siljan och fika eller vem vet kanske ta en lunch. Myspys ska det blir iaf! :) snacka massa! Hoppas jag!
Skynda mig nu, tur att man har bilen!
Känner att det är väldigt meningslösa inlägg, men ni får stå ut med de!
hejhopp gummisnopp!

iphone

Hejhej!
Sitter just nu hemma hos pappa. Har käkat gott och myst lite med Elli. Har nu försöket att upptadera min iphone i ca 3 timmar. tror ni att jag lyckas?! Nej! jävla skit internet! Får se om jag fixar det imon när jag har lite mer tålamod! HAHA
Har iaf bestämt mig för att starta en till blogg. Den här bloggen kommer ni mer få reda på vad jag gör. Medan den andra kommer vara full med mina tankar och känslor. Får se om jag länkar den eller inte. återstår helt enkelt att se.
dax och betala mina mobil räkning. KUL! NOT!

Hmmm?

Klippa håret såhär eller inte? Hmm.. nu har man fåttt sig en liten funderare! Blond ska jag dock inte bli!

9 jan.

Har snart varit hem en vecka. Känns faktiskt riktigt skönt att vara hemma och få träffa lite folk i ens ålder. I lördags så åkte Jag, Ida, Sophie ner till sthlm för att se när småkronerna kom för att ta emot sina medaljer. Var en riktigt rolig resa. Har funderat på att sluta använda den här bloggen och börja blogga någon annanstans.. Men det återstår och se. Dessutom så kommer den nog vara lösenords skyddad. För då kan jag skriva vad jag vill utan att folk får reda på visa saker om mitt liv som egentligen inte borde göra det! Men vi får helt enkelt se. Men förhoppningsvis blir det blogg byte. Pusss

Ensam är stark


pussspussspusss

Trött tjej. Jajjamen! Men ska försöka se JVM, blir den första matchen som jag ser. Drygt bara att dom ska vara mitt i natten.. men kan ju sova så länge jag vill imorgon! S K Ö N T!



Tänkte egentligen skriva vad som hände inatt, men orkar inte riktigt. Känner att jag fortfarande inte kan tro det.. Men iaf, vi lever, huvudsaken!

Sen måste jag säga att dom här två tjejerna saknar jag väääldigt mycket! Men så fort dom har kommit hem så ska jag träffa dom! Dom kan räkna med en feting kram alltså!!! ;*



Puss på er !


Onsdag

Hej hoppp gummisnopp!

Sitter just nu hemma hos mamma. Ska väl snart börja laga mat. Tacos står på menyn :D Väntar också på att skåne ska komma från sthlm, skooooj!
Har ridit idag. En väldigt fin häst, som var ortroligt fin! Hoppas jag kanske hinner rida den en gång till innan jag åker tillbaka till frankrike.
Skriver mer sen när jag får ork. Mycket som far runt i huvudet för tillfället.

pussss

image description

RSS 2.0