fredag

Ligger just nu i sängen (läs soffan) och bara kollar runt på internet. Pelle eller Ayse kommer snart och då ska vi gå ner och rocka i baren med dom andra i personalen!
Den här veckan har gått grymt fort! Har hunnit varit magsjuk, varit upp med barnen till skidbacken, gått/sprungit en runda, njutit ute i det fina vädret!
Imorgon ska vi åka skidor uppe bland bergen :D Så himla mysigt att se ut över hela franska alperna! :) Ni kan ju bara ana hur vacker det är?! Dessutom kan man säga att det är vår här. Solen skiner, snön smälter! Man kan ju nästa gå i t-shirt ;)
Skriver mer någon annan dag. Pusss på munnen! :*

Idag är det ingen vanlig dag för det är...

....ELLIS FÖDELSEDAG!!!! :D GRATTIS SYSTER!!

min helg!

I fredags fick vi äntligen lite ledigt så då passade vi på att gå ner och parta lite i baren! 
Sjukt mycket folk ändå, det trodde jag inte. Kul att så många andra i personalen va där också.
Inte helt förvånande så tog vi över dansgolvet haha, typ bara vi som dansade. 
För att inte påpeka så dansar folk här väldigt konstigt och om man får vara ärlig ganska dåligt haha, släpp loss lite, behöver ju inte va så stel ;)
I lördags tog vi det lugnt och satt och stekte i solen medans barnen hade skidskola, as varmt och sjukt skönt!
På kvällen bakade jag och Hanna lite kanel/vaniljbullar som vi hade med oss idag i matsäcken när vi var och åkte skidor med barnen. Så gårdagen var en väldigt lugn och skön dag.
Idag så åkte vi upp till ett berg och åkte lite skidor med barnen. Blev 3 åk för min och barnens del. För Hanna blev det ett. Detta beror på att vora pjäxor var för små dessutom så kändes det som att min fot skulle glida ur. Men vi hade iaf en mysig picknik med barnen! MUMMA! Väl hemma blev det två filmer, väldigt skönt! Har ju inte blivit så mycket sömn denna helg.. Uppe sent i fredags, och igår så la vi oss relativt tidigt men då vaknade man av att Ayla och Selinn grina ikapp. Ayla hade nämligen spytt ner inprincip hela hennes säng.. och golvet.. så jag torkade bort all spya och höll på att spy en aning själv också.. USCHA!!
nej nu ska jag rensa vänner på fb! (:
Puss på munnen!

dålig dag, jajjamen!

Idag är det en sådär DÅLIG dag. Jävligt fittig dag. (Ursäkta svordomen famor och farfar!) Barnen har hostat typ hela natten, varit upp minst 2 ggr, Kaan kommer vid halv 6-6 på morgonen och vågar inte gå på toan. Ayla sitter inne på sitt rum och skriker MIIIIIIIKKKKKAAAAAAAAELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, samtidigt som jag väntar på Kaan. När dom väl har lagt sig igen, så kommer Kaan och tränger sig i sängen. (Visst är det mysigt, men imorse ville jag bara sova!) Sen vid halv 7-7 så börjar dom härja ute i sitt lekrum. Så jag sa till Hanna att hon fick gå upp med dom. Förlåt Hanna för att du får stå ut med mig! du är bäst! <3
Men iaf, sen när vi väl kommer till skolan, då visar det sig att dom har längdskidor iaf.. Så då får vi lova att gå och hämta skidor och allt som hör till. Så nu när vi skulle lägga oss och vila så ringer Pelle, och ber oss att åka till Briancon för att hämta lite saker. Klart man ställer upp! Så nu måste vi städa, städa och städa liiite till innan vi åker. och juste sen måste vi fixa lite käk tills vi ska hämta kidsen vid busshållsplatsen.
Over and out /M
image description

Glad alla <3-dag!

Är väl inte direkt ngt vi har firat här idag. Men mysigt har vi haft ändå! Kidsen har varit i skolan inprincip hela dagen! Så jag och Hanna har typ sovit hela dagen, eller det enda vi har gjort nästan (: Lyssnat på massa musik och sen spelat snake på mobilen. Iaf, när kidsen kom hem så kollade vi på Aladdin som är deras favvo film! sen får vi ju inte glömma lilla sjöjungfrun! Tror jag har sett dom filmerna MINST 5 ggr .. Att dom aldrig tröttnar?! ;)

Lyssna på dom här låtarna! Så jävla bra!
en bild på mig och mina fina kusiner! Love them <3

Film och lite rödtjut. MYYYYS

Helgen har bara susat förbi! Har inte gjort så mycket. Mer än att vara på skidskola med barnen, varit sjuk, jobbat, jobbat och jobbat ;) haha. Har också skypat med min kära släkt! Underbart kul att se dom! :)
Idag har det varit en bra dag. skratta mycket, kollat på barnfilmer och bara varit. Nu på kvällen har vi kollat på filmen "kyss mig". Riktigt bra faktiskt! Skrattade mycket och tyckte att det var lite små pinsamt. Men det är som vanligt när det är kärleksfilmer.. hahahah :P
Nej nu får vi se vad jag och Hannnnnaaaa ska hitta på. Forsätta små smutta på vårat glas rödtjut iaf! Mys!
Puss på munnen :*

Fredag!

Hej hopp!
Hahah var med om ngt väldigt komiskt för en stund sen!
jag och Hanna satt i puben med barnen. Och då sitter det två svenska killar där.
Så hör jag den ena säga "Har du snackat ngt med dom?" -"Nej asså tänkt om det är deras ungar! :O " H
Hahahah fy fan vad vi garva! Liksom där sitter två tjejer med 3 barn och dessutom så var pelle ner och va med barnen ;) Lite komiskt!
Btw, följa mig på instagram! Miickiiis! Go for it! ;)
Nej nu ska jag dricka lite vin och ha det mys med Hanna! :)
Puss och kram och nyp i stjärten!

Grattis Fina Farfar! <3


Wednesday

Tjoho!
Hur mår ni? Jag mår fina fisken! Lite trött men det är jag ju alltid! spelar liksom ingen roll hur mycket/lite jag sover. Är lika trött iaf! Konstigt? Japp!
Idag har vi haft det jätte kul! Vi har lekt, spelat spel, kollat på lotta på bråkmakargatan, varit ut och lekt i snön och sen så har vi fikat med Pelle! Riktigt mysig dag! som ni ser så har barnen inte varit i skolan. Dom går bara i skolan mån,tis,tors och fre från 8.45-12. Så det är väldigt korta sköna dagar. Sen ska dom börja gå lite längre. niice!
Nej, nu ska jag kolla på Ariel!
Här är en bild på Mig, Hanna och Selinn!

Gårdagen!


In La Grave

Nu sitter man här på sitt rum i La Grave! Men denna gång så är inte mormor med, utan nu är det Hanna! Vi kom hit i Lördags. Så igår packade vi upp och umgicks med kidsen. Bakade sockerkaka och lekte. Just nu är barnen i skolan och ska vara där till klockan 12. Så då ska vi dit och hämta dom. Sen blir det lite lek! Ikväll antar jag att vi ska ner till baren och sjunga... ;) Törnblom! TACK för en toppen rolig 20 årsfest!!!!!!!!!!!!!! :D det var super kul! Pusss på dig! <3 Farmor och Farfar! Skype-dejt imorgon någonstans mellan 9.30-11.30? :) Pusss och kram!

RSS 2.0