Golden River

Det kändes redan på morgonen när mamma kom och väckte en. Den här morgonen kommer bli jobbig. Det var inte bara vi människor som kände de. Felix var orolig. Ribbe var vildare än aldrig för. han kände att det var något på gång. Han kände att idag är det något som ska hända mig. Lastingen som alltid brukar gå bra, gick inte. han vill inte. Vi vill inte. Men vi visste att han skulle få det bättre. Han skulle få springa dom eviga gröna ängarna och inte känna nå smärta i leder eller ben. Vi sätter oss i bilen åker mot ATG. När vi kommer fram så brister det för mamma. Tårarna bara sprutar. Jag och Elli försöker vara stark. Men man ser på Elli att snart kommer det. Själv så brister det ganska snabbt, en, två och flera tårar rinner längs ens kind. Vi försöker snabbt återhämta oss. Går in med hästen. Veterinären sätter in en sak så att han kan få sprutan och lugnande. Än en gång brister det för oss. Känslan att sedan gå genom gången ner till rummet där dom ska spruta i honom medlet som ska döda honom, går inte att beskriva. Att sedan se honom bli mer och mer dåsig (då han har fått lugnaden), är ingen fin syn.  Vi lämnar honom till veterinären och går ut medan det händer. Vi står där, alla tre och grinar som aldrig förr. Efter max 10 min kommer dom och hämtar in oss för ett sista hejdå. Vi går in, blicken letar sig fram till kroppen och den synen som vi får se var inte vacker. Men ändå vacker, för det var just var våran ponny var. Han var vacker, fin, underbar, busig och sååå jävla bäst! Vi sätter oss iaf bredvid och grinar, klappar och önskar att han var vid liv igen. Att han skulle buffa och reagera när man tog honom på öronen. Men inget tecken. Han var verkligen död. Han var verkligen inte där. Så nu tar jag med alla fina stunder och allt det som han har gjort i min minnen och går vidare. För det är det bästa, både för min och hans skulle. Så vila i frid du vackra ponny! Älskar dig Ribbe! <3


söndag.

Vet inte vad jag ska säga eller skriva.. Men har blandade känslor och vet inte vart jag ska placera dom olika känslorna.. Återstår att se vad som händer och sker. Ska skriva om alla min dagar sen när jag har tid, typ imon eller ngt!


FREDAG!

Äntligen fredag! O det är väldigt varmt idag! Har faktiskt legat ute och stekt :) så nu väntar jag på att fisksoppan ska bli klar... Undrar om det kommer bli gott? ;) hahah, återstår och se!


Till Farmor och Farfar!!


21.58

Go'kväll folket!
Hoppas allt är bra med er och att livet rullar på som det ska.
Har iaf bestämt mig nu. Blir kvar här och jobbar på. Fast jag ska ju hem på lör-tis. Ska bli otroligt skönt och få komma hem och mysa med nära och kära!!! Fullspäckat schema som vanligt när man kommer hem och ska hinna göra så mkt som möjligt!

Lördag: Fika med JB. Shoppa lite. Träffa Farmor och Farfar.
Söndag: Vara med SIS. Kolla på innebandy. Kolla på damhockey. Mysa med Lina.
Måndag: Avliva hästen. Tandläkaren. Packa om väskan. Köpa lite choklad och kaviar. Fixa saker åt mormor. Umgås med familjen.
Tisdag: flyget tillbaka till Turkiet.
Och mer kommer säkert tillkomma. Hoppas på att få träffa Törnblom också? Så om du läser det här kan du väl höra av dig om du vill hänga med på söndag? :)

Haha, vet du JB? ;) Barnen har börjat kalla mig för Mickis ;) bra va? ;D

Pussss på näsan!

Saknar studentkryssningen!!!


Torsdagsmorgon

Gomoooorgoooon!
Sitter som vanligt i soffan med barnen och kollar på barnTV :) mys. Har verkligen beslutångest!!! Hur ska jag göra??? Kan vara skönt att komma hem en stund då kanske jag hinner vila upp mig lite och sen ta nya tag! För jag är en stark individ och jag vill umgås med barnen och morbror för dom är otroliga! :) får se då..

See u later!


Onsdagkväll

Okej, jag ljög.. Det har inte blivit bestämt än.. Hon har tydligen ändrat sig.. Men vet inte vad jag vill. Funderar på att fixa jobb och lägenhet i sthlm, och kanske börja plugga ngt som bara är under en termin.. Men jag vet inte. Att vara nanny är ganska jobbigt, iaf här. Ska skriva hur en dag kan se ut.
* Uppstigning så fort barnen har vaknat och vill gå upp och äta.
* Klä på dom och gör klart allt för skolan.
* dammsuga + tvätta golv på över och undervåningen.
* Tvätta alla kläder och handdukar.
* Fixa i köket.
* Sen brukar jag ta mig en paus.
* Fixa med saker som Ayse behöver hjälp med. Tex. Rensa kläder, laga mat (som vi ska ha i några dagar) osv..
* Åka och hämta barnen.
* hitta på aktiviteter som barnen tycker är roliga.
* Fixa käk.
* Leka lite till med barnen
* Bada dom
* Natta dom
* Gå upp på natten om det ät ngt. Tex om dom skriker eller har kissat på sig. Vilket leder till att jag ska dra ut allt ur sängen och duscha barnet.

Såhär KAN en dag se ut, men inte jämt. Dom kan både vara lugnare och snabbare.. Beror helt på vem som är hemma. Som idag, då har jag kunnat vilat upp mig, kollat på film och varit in till turkitris med morbror och mormor.
Så jag vet som sagt inte vad jag ska göra.. Får bestämma mig på fredag. Helt enkelt.

Måste också tacka min underbara mormor, om jag inte hade haft henne här då hade jag åkte hem (nästan) på en gång! Puss på dig!!!!
Morbror ska också ha ett stort tack! Du är toppen braaaa!!!!

Ni får en varsin bild på mormor och morbror :)



Onsdag

Gomorgon!
Inget blev bestämt igår, utan det blir idag. Fast jag själv har inprincip bestämt mig hur jag vill göra. Liksom jag måste ju tänka på mig själv, så att jag mår bra och inte går in i väggen redan vid 19-årsåldern.. Så vi hörs lite senare, så då ska ni få reda på vas det gäller och vad som händer :)

Just nu ligger jag och barnen och kollar på TV, ska snart ge dom lite yoghurt och klä på dom så att dom är redo för att åka till skolan vid halv 9-9 :)

Puss


Tisdag

Vilken dag.. Berättar mer ikväll, när allt är bestämt!


Äkta vänskap!

Tack för bilden fina människa! <3 <3


Söndag!

Dagen hat varit väldigt bra! Lekte massa på förmiddagen med My little pony och med en heliktoper ;) sen åkte vi till en gård med hästar. Han som hade hand om det var väldigt.. Hmm hur ska man förklara.. Väldigt simpel. Han gjorde iordning 4 hästar på 5 min. Sen fick vi hoppa på hästarna. Red iväg utan hjälm (både för oss vuxna och barn), jag och Ayse med varsinn unge i knät och sen hade han Kaan på släp efter. Kändes väldigt härligt att vara väldigt simpel men det kändes livsfarligt.. Men nu har man testa på de. Ni ska få lite bilder ;)

Efter hästar så drog vi till en lekpark och lekt där i säkert en timme! Vilket var riktigt kul! ;D

Hoppas eran dag har varit toppen! :D
Inte många dagar kvar nu!!

Puss på er!


Lööööördag

Vilken jävla dag alltså! Marknaden var helt crayz! Först var vi på den där dom sålde kläder/skor/väskor osv.. Där köpte jag ett par skor och sen en BH :) hittade också en julklapp och sen hitta jag en jätte fin julklapp till en person men den var sjukt dyr!!! Så får se då..
Ska ju trots allt vara här ett tag till, vet inte riktigt när vi åker till Aten och sen vidare till La grave..
Grönsaksmarknaden var nästan värst xD stånd överallt och människor med. Köpte massa grönsaker och frukt! När vi kom hem käkade vi fisk, och det var faktiskt rätt gott. Fick plocka bort ben och huvud själv, vilket var ganska äckligt.. Vet ni? Jag har till och med ätit ngt som är typ som alger, och det var faktiskt ganska gott!

Imorgon ska vi nog och rida! Fy fan vad kul! Hoppas jag får hoppa!!! ;D

Nej måste tvätta golvet.. För tydligen luktar det fisk och det kommer tydligen lukta värre imorgon.. Trodde aldrig att jag skulle göra det klockan 22 på en lördagskväll.. HAHA

Smell u later


I will always be the best thing u never had..

Brownie?


Lördagsmorgon

Förkyld i näsan.. Usch! Just nu ligger jag på soffan och väntar på att kidsen ska käka upp sin mat. Idag ska dom till skolan igen, på nå drama och keramik. Så då ska jag, mormor och Pelle in på marknaden. Hoppas på att hitta lite presenter och ett par snygga jeans! När jag kommer hem till Sverige ska jag köpa nya vinter skor och en skinjacka, har alltid velat haft en men har inte haft pengar till de.. Men nu så ;D

Vi hörs senare! Puss på er!

Selin och Kaan sitter och äter och kollar på TV.


18:11

Hoppas allt är bra med er!
Idag har det varit en väldigt lugn dag. In till turkitris där vi gick runt och kolla lite. Fast det är väldigt jobbigt när varenda turk ska komma fram och snacka och få en att handla.. Dom gör ju bara så att man inte vill handla istället!
Sen gick vi hem, en väldigt skön med varm promenad!

Vet ni?! Den 29 åker jag hem en vända. Både för en del tråkigheter men också för lite roligheter. Ska bl.a. träffa JB, Lina, Emelie och ev farmor och farfar! (om nu mamma har fått tag på er?) ska också till tandläkaren och så ska vi ta bort vår fina älskade häst :'(

Nej nu ska jag fortsätt med min bok! See u! Pusspuss


Vilken utsikt


Trött cheeey

Hahah vilka sjuka drömmar man kan ha..
Drömde dels om barnen men sen om några "kompisar" som jag inte har sätt på jättemånga.. Dessutom att typ hela Leksand var ut och åkte rullskidor i skogen, medan jag körde häst och vagn..

Nog om det. Vaknade vid 5 av att Kaan var uppe och sprang. Fick honom att gå och lägga sig och sova. Men sen kom Ayla in vid 6 men jag fick henne att gå lägga sig en stund till. Sen gick Pelle ner med henne och jag sov vidare till 7! Sjukt skönt!!
Nu ska barnen snart till skolan och då ska jag städa upp lite och sen om det blir sol ska jag ut och steka ännu mer ;D


Känner mig faktiskt väldigt lycklig just nu! :')


Skönt väder, JAJJAMEN


Torsdagsmorgon

Kidsen har precis åkt till skolan och jag sitter och tar nya tag till att gå upp och dammsuga, bädda sängar och plocka in rentvättade kläder. Börjar känna mig som en mamma.. Fast de är väl bra att få testa på det.
Vet inte vad dagen annars kommer bjuda på... Ayse kommer hem från La Grave så barnen ska få lite presents ;) så det blir väl kind of a party today.

Hoppas eran dag blir toppen. See u later! Puss

Miss u guys


19.41

Myssssspysssss nu med glass och barnprogram :) kan nog inte bli bättre!

Vissa är bättre än andra. Den 30 då ska jag ev mysa med två (?) utav dom bästa! Me love!

En bild på mig och Ayla!


13.34

Har städat och tvättat lite nu.. Blir nog Inge Bullbakning idag.. Är så fint väder!! Har legat ute och stekt lite ;) skööönt!

Sanne familjen!!!! Puss på er!


Onsdagsmorgon

Hur trött får man vara egentligen???
Selin har vaknat väldigt mycket inatt så jag har varit uppe en del ggr... Dels
Vid tjugo över fyra imorse.. För då var hon hungrig. Sen vaknade dom andra två runt sju halv åtta, så det blev ju en lite sovmorgon iaf :) men trött är man för de!
Dagen bjuder på städning, tvättning, städning och lite mer tvättning., Bullbakning när barnen kommer hem blir det iaf! ;) YUMMI!

Hörs senare och då kanske man kommer med en liten nyhet :)

Puss i pannan

Bjuder på en bild från Norge :))


Tisdag

Dagen har varit lugn. Uppstigning vid halv 8! (SKÖNT!) Sen åkte dom till skolan och jag la mig på soffan och chillade ett bra tag! Läste ut min bok som har tagit mig minst tre månader! (vilket är sjukt lång tid för mig!) men boken var sjukt lång tråkigt i början och den var allmänt konstig enda till slutet. Fatta inte så mycket men men.. Just ja! Farmor, har det kommit en ny bok med Camilla Läckberg? :D

Nu ska jag fortsätta lyssna på Karlavagnen med mormor! Hörs folket!! PUSSSS


Elli du är en korv men jag älskar dig ändå ;)


Mys med Tiger


Besviken tjej


Måndagskväll

Har nog varit i den största affären i hela Bodrum. Dom sålde verkligen allt! Från mat till elektronik. Såg ett bara convers för ca 300 svenska kr, ganska bra faktiskt!

Jag och Kaan har målat oss lite i ansiktet också.. Eller rättare sagt, Kaan målade och jag såg bara glad ut ;) ni ska få se en bild på de!! ;)

Hmmm, undra hur lång tid det tar? Chansar på ett bra tag till, återstå och se helt enkelt!

Natti natti fina ni!


Liten

Ibland så önskar man att man var liten igen.
•Sova mellan mamma och pappa
•Bli buren (stavning?) om man inte orkade gå
• Inga bekymmer
• Man var söt, rolig och framåt
• Att ingen aning om vad man skulle få vara med om i denna stora värld.
• Ens största bekymmer var om man inte fick lördagsgodis.

Bara några utav alla positiva saker som man hade när man var liten.
MEN det är faktiskt rätt skönt att vara stor ockås.. Man kan ju göra som man vill ;)



Måndagsmorgon

"Den som inte ser dig har inga ögon,
den som lämnar dig har ingen hjärna,
den som inte älskar dig har inget hjärta."

Inte jag som har skrivit den men tyckte att den var bra.

Får se vad denna dag har att bjuda på.. Vet iaf att jag måste städa.. Sen ska vi åka och handla precis innan vi ska hämta barnen. På em blir det antagligen någon aktivitet med barnen.. Frågan är bara vad?




EM

Blev inga karuseller då det vag stängt.. Men vi åt på donken och sen åkte vi lite bil runt om på landsbygden för att vi skulle få barnen att sova.

Börjar fundera igen. Fast det är bara när jag är ensam eller när det inte finns ngt att göra.. Tex som när man sitter i bil och bara åker och åker. Fundera mycket på hur jag ska göra med mitt liv. Hur jag ska hinna med allt som jag vill. Vet att jag vill åka till Asien någon gång i mitt liv, vill utbilda mig till polis, vill hoppa bungeyjump (stavning?), vill skaffa familj, vill vara den jag är och så vill jag skaffa en ny HÄST!!! men hur ska jag hinna? Hur ska jag ha råd? Och vart ska jag studera till polis? Sthlm eller Växjö?! Hmm saker som jag måste fundera på, och sen ska jag fixa det! Jag bara ska görat!


Hörde jag något om karuseller? JAJJAMENSAN!!!

Glad tjej och kille!!


Söndag

Var ute hela dagen igår som sagt, så
Idag så känner man lite smått hur det bränner på ryggen.
På kvällen så gick jag och Pelle ut och tog en drink och gick och kolla runt. Mysigt. Har kommit på att så mycket som jag har umgåtts med mina morbröder under den här korta tiden har jag aldrig gjort. Och det är väldigt roligt att få lära känna dom ännu bättre och få se lite mer vad som händer deras liv :)
Idag blir det bara en chill dag. Känner mig lite sliten då jag har blivit täppt i näsan och hosta.. Men det är sånt man får räkna med när kidsen är lite små förkylda :/

Här får ni en bild på mig och Silen ;P


.,..

Hej, kommer du ihåg mig? Du vet, jag på 176 cm med brunt halv långt hår, blå/gröna ögon, små öron och tjejen med koll? Kommer du ihåg mig?


Lördag!

Idag gick man också upp vid halv 7.. Fast sen fick jag gå och lägga mig igen! S K Ö N T!!!!
Nu vankas det B E À C H E N!!! :D härligt med lite färg på kroppen, jajjamen ;)

Hörs senare! Puuussss


..

"Du finns kvar men ändå inte.
Du kommer aldrig försvinna och bli en skugga.
Du finns inom mig men inte nära mig.
Minnena ler åt mig, de finns alltid kvar.
Vi reser nu i ensamheten men ändå tillsammans."


Fredag 14 oktober

Vilken underbar dag! Gick upp halv 7 med alla barnen. Satt och kollade på TV och gjorde iordning dom för skolan :) sen så åt jag, mormor och Pelle frukost. Efter det skjutsa Pelle oss till en beach och där har vi har varit från 11 till 4. Så nu har man blivit brun ;D me like ;)

Nej dax och vara social med kidsen ;) puuuussssss


Torsdag 13 oktober 2011

Haft en kanon bra dag! Gick upp med barna vid 7 sen så har jag tvättat lite. Sen la vi (jag och mormor) oss ute i solen. Somna såklart i solen. Men har inte blivit röd, silken tur ;) sen gick jag och mormor ner till havet, badade såklart! Blev lite bilder men är lite osäker på om jag vill visa dom ;) haha..
Senare idag så har vi varit inne i turkitris och cyklat och lekt i lekparken. Så när vi är i lekparken så brukar barnen gunga, och då vill dom ha högra fart. "i want faster" ---> "snabbare" är vad jag har lärt dom ;) sen när dom har ätit upp maten så måste dom säga tack för maten. Dom är otroligt duktiga och har väldigt bra uttal! GOODIE!

Har faktiskt varit här en vecka nu. Längtar faktiskt lite hem.. Mest beror på allt med Ribbe :/ självklart så saknar jag familjen med!
Ååå Linn!! Igår så såg jag massa party båtar som vi åkte på i Alanya!! Lite man saknar de då ;)

Farmor och Farfar vet att ni läser, vill ni Skype någon dag så kan ni väl kommentera om tid så ska jag se om jag kan vara inne då! Miss u guys!

Puss på er fin fina människor!


Fina underbara...

... Guldponny.. Snart springer du på dom gröna ängarna. Så mycket upplevelser man har haft med dig, så roligt man har haft, så kämpigt! Och vad du har lärt mig och Elli mkt! Du är en kämpe och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Att säga farväl till ngt som alltid funnits där no matter what och som kan göra en glad, det gör verkligen ont! Fruktansvärt ont! Det ondaste i mig är att jag inte kan vara där och säga adjö.. Usch vad jag hatar att säga hej då! :'( farväl min underbara vän, loooove u!!


I LOVE YOU


Haha

Gånger tre dessutom, men nu har ni iaf fått sett lite ;)


Mer bilder

Upptadering ;) det gick med bilder, så nu kommer det fler :D


Bild

Måste testa nu och se om jag får in bilder! Vi hoppas på det bästa!!!


Onsdag 12 oktober

Hej hopp!! Hoppas ni mår kalas bra! Gårdagen var lugn. Gick som vanligt upp med barnen när dom vaknar runt 6-8, gjorde frukost och allt som ska göras så att dom blir klar till skolan. Senare gick jag och mormor ner till havet och bada, eller jag bada! Sååå skönt! När klockan blev två så åkte vi och hämta barnen. Åt lite pannkakor och sen åkte vi in till turkitris och cyklade. På kvällen när vi skulle sova började de åska och blixtra.. Tror det är andra dagen i rad som det gör det.. Tråkigt, men rätt mysigt att somna till! Idag så gick vi upp vid halv 8, åt frukost och lekte lite innan dom skulle till skolan. Så nu ligger jag i soffan och tar det lugnt innan stormen ;) det regnar ut så idag blir det Inge bad för min del iaf. Det är synd att jag inte kan få in bilder på hur det ser ut här.. Så himla fint! Vi hörs! Puss på er!

18:11

Eftersom blogg.se appen är väldigt konstig så går det inte att blogg där ifrån :S sjukt jobbigt! Men ska försöka att lösa de :) min dag har varit bra! Hoppas att ni också har haft en kanon bra dag! Puss

Varning för långt inlägg

Har varit här i tre dagar nu, och jag är totalt slut.. Så många nya intryck så många olika saker som ska fixas. Kan berätta allt som har hänt (eller nästan allt iaf) Torsdagen så började dagen redan vid halv 5. Då åkte jag med pappa till Borlänge för att umgås med mamma en stund innan jag skulleta tåget med mormor vid 8. Som sagt tog tåget vid 8 och vara framme vid Arlanda vid 10. Satt på Arlanda och fika och tog det lugnt. Vid 12 så checkad vi in och gick och handla lite mackor som vi skulle ät på flyget eftersom vi inte skulle få nå mat på flyget. Vid 13.55 gick flyget, och vi var framme i Istanbul vid 17.10 svensk tid och 18.10 i turkisk tid. När vi kom till Istanbul fick vi vänta i två timmar på nästa flyg som skulle gå vid 20.00 och landa i bodrum vid 21.10. Sen tog det 1 timme tills vi kom fram till huset. På fredagen så gick vi upp vid nio. Började städa och försöka se vad jag förväntas göra. Sen så gick jag och mormor och la oss vid poolen. Sååå skönt!!! Ni ska få se lite bilder sen. Det är sååå vackert! Tror inte att det hände nå mer. Jo vid åkte till parken och lekte lite med barnen. Kul kul!  På lördagen så gick jag upp med barnen på morgonen och åt frukost och kollade på barnprogram. Myslördag! Sen så gick dagen ganska segt. Jag, mormor och barnen gick ner till havet och leta efter snäckor. Fast vi hitta inga ;) sen så skulle vi ha en lite paaarty! Men mat och sällskap från ayses föräldrar och syster. Var trevlig, men lite små jobbigt. Man blev väldigt trött eftersom man hade varit upp från halv 7 och gick inte och la sig förens vid 10 halv 11.. Men men så är det tydligen här i Turkiet.  Idag så gick jag upp med barnen vid 7 halv 8 och åt frukost och kollade på Pippi Långstrump. Jag var väldigt trött eftersom det har blåst och regnat så nå fruktansvärt på natten! Och även hela dagen så har det inprincip åskat och regnat! Men sen så har jag städat, målat med barnen och bara myst. Så det har varit en ganska bra dag..  Får se om jag får upp lite bilder, annars blir det iaf en bild :) Enjoy!  Eller nej jag fick inte upp någon bild...

På tåget

Japp nu sitter man på tåget mot Arlanda! Fy fan vad trött jag är :/ klockan stod på halv 5 imorse :S tur att man kan sova på tåget! Här får ni en bild på mormor som är taggad!


Nervös tjej!

Hej hopp!!
Snacka om att man är nervös. Imorgon åker jag, kan inte själv fatta de. Imorgon 21.10 befinner jag mig i bodrum, Turkiet! Ska bli väldigt spännande men även lite små läskigt, men det är det alltid med nya saker! Men jag tror på mig själv och vet att jag kan om jag vill, och det här är verkligen något som jag vill! Så nu kör jag, all in!



Hur skulle du göra?
Du har sårat någon, men samtidigt känner du att du har blivit sårad av personen.. Du vill börja ta kontakt igen, men du känner att man inte kommer kunna träffas på ev 7 månader för att prata och starta om på nytt.. Skulle du då ta kontakt igen och säga förlåt och allt, eller skulle du vänta tills man kom hem igen? Vet inte hur jag ska göra, men vet att jag själv önskar att människor skulle ta kontakt och säga förlåt oavsett vad den befinner sig just nu. Hm, får fundera tills imorgon och se om jag skickar iväg ett gulligt förlåt sms.

Nej nu måste jag sova! Uppstigning fem imorgon bitti! Vi hörs senare imorgon när jag har tråkigt på Arlanda eller tåget! Pusss på munnen!!!



5 oktober 2011

Dagen igår var awesome! Hängde på stan, fick se JB och Sandras fina lägenhet och sen fick jag träffa farmor! Mys på hög nivå :) idag onsdag har jag skjutsa Elli, varit med mormor och handlat, käkat lunch med mamma, varit i stallet och packat lite! Sen blir det hockey och fika med ingen annan än min stora idol LINAAAAA WESTER ;) kung dag!! Och imorgon mina vänner, då drar jag till "turkland" som JB säger! Måste skynda mig in i duschen nu, har massa packning som måste fixas!!! Btw, anledning till att inläggen blir så konstiga är för att jag skriver från iphonen... Men ni får leva med de! Puss

15:37

Längtar tills jag blir 20 så att jag kan söka till polishögskolan!

4 oktober och jag är happy


22:54

Dagen har faktiskt varit toppen! Över förväntan om jag ska vara ärlig! När jag gick igenom lekke så slog det mig, fan vilka minnen man har överallt. Gick och såg olika platser och bara blickade tillbaka och tänkte för mig själv. Vilket toppen liv jag har haft tills idag ( kan bara blir bättre )! Vilka fantasktiska vänner och familj som har varit med och skapat dom. Höll nästan på att gråta, bara för att jag förstod hur jävla bra man har haft de! Så nu är det bara att blicka framåt och skapa ännu mer minnen!!!! Sen måste jag också säga att Leksand är väldigt överskattat. Visst när man bor här hela tiden så kanske man inte ser allt det positiva, men det kan jag tala om, idag har jag bara sett massa positiva saker! Man saknar faktiskt den lilla hålan när man är borta.. Eller hur är det för er andra som inte bor kvar här längre? Är det samma för er? :)

-

Uppe med tuppen, för jag ska gå till skolan och hälsa på. Käka lunch med Emelie och gänget :) sen ska jag hinna rida, träna och köpa en resväska. F U L L S P Ä C K A D - D A G!

Helgen behöver jag inte berätta mer än att lördags kvällen/natten var spårad! Och att söndagen var pest och pina. Fast det var grymt kul och se Anna B och Angelica!

See you later!


3 Oktober 2011, ett datum säger mer än 1000 ord.

För er som vet vad det handlar om så behöver jag bara säga: 1 år, mer än så behövs det väl inte? Och för er som inte gör det, fråga inte vad som hände.


Trött tjej..

Minnesluckor, jajjamen... Vad fan hände igår?!

1 oktober 2011

Måste börja med att säga att min säng måste vara den skönaste som finns alltså!! Har sovit som en Gud!! ;D Men däremot så vaknade jag av mig själv innan 8 imorse.. Och det har inte hänt på... Typ, 5 år kanske? Nät jag var mindre vaknade jag jämnt mellan halv 7 och 9 och nu har den tid för flyttat sig mellan 9-12 :o ganska sjukt faktiskt. Men nu var det inte de här jag skulle skriva om.. Hehe. Igår när jag kom blev det stallet och sen hem för att käka tacos! Sen så ansa jag Lina och frågade vad hon gjorde, så åkte och hälsa på henne i ishallen! Var så otroöogt kul och se henne!!! Träffade även Hanna, Ida, Alex, Amanda, Wilma och Elis! Grymt kul! Idag ska jag och Linn åka till blge och köpa tapet till Anna B och Angelica och sen ska vi in en sväng på Clas. Efter Linn ska jag träffa JB, får se vad vi hittar på för skoj :) sen blir det kanske utgång, vilket jag hoppas på! Annars blir det bio med familjen :)) puss på er!

RSS 2.0